Рейдер Росія- миротворець Україна

14 квітня 2014, 14:49
Власник сторінки
Журналист
1
137

Від наших кроків залежить спокій всього світу і початок третьої світової

На сьогоднішній день вся країна схвильована не лише за економічну кризу, але й за настрої певної частини громадян.

Яскраві заклики до сепаратизму лунають із східної частини України. Після анексії Криму про «бажання» відокремитись висловлюються «активісти» Донецька, Луганська та Харкова. Полеміка триває на протязі місяців і завдає удару нашій Вітчизні.

Нас штовхають на збройний конфлікт, який потім може перерости у третю світову війну. Так, ми розуміємо, що адмінбудівлі захопили терористи, сепаратисти, агенти Росії, але ми також усі розуміємо, що їх мета вивести сьогоднішню владу на конфлікт, аби дати можливість Росії заявити про введення своїх військ на території тих регіонів, де «порушуються» права російсько - мовного населення. На військову агресію, вже не дружньої нам держави, ми повинні відповісти інтелектуально-дипломатичною зброєю і показати всьому світу, що ми здатні на виважені, дипломатичні, розумні кроки, які не дадуть жодного козиря в руки агресора. Від нашого спокою, від нашої виваженості сьогодні залежить мир в усьому світі. Рейдер під назвою Росія, зазіхнула на мир та спокій не лише нашої суверенної держави, але й на весь світ. Це зазіхання приведе до поразки імперіалізму Путіна, як у свій час привело до завершення епохи Гітлера, Наполеона. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Путин,агрессия,Росія,рейдер,сепаратисты,війна,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.