Я готовий поховати проблему сепаратизму під руїнами будівлі СБУ.

09 квітня 2014, 14:26
Власник сторінки
0
32

Якщо проблема, з розв"язанням ситуації навколо захоплених будівель в Донецьку і Луганську, полягає лише в небажанні брати на себе персональну відповідальність за можливі наслідки цієї операції, я гото

Мої думки з приводу ситуації в Луганську.

Терористами захоплена будівля УСБУ,знищені державні символи, йде масове озброєння та заклики до повалення існуючого ладу і прямої військової інтервенції. Що має робити в такій ситуації влада у будь якій поважаючій себе країні?

Правильно. Створити антитерористичний штаб і придушити спробу державного заколоту. Всі перемовини з озброєними нападниками повинні вестися лише про час звільнення захопленої будівлі та повне розброєння, як гарантії збереження їхнього нікчемного життя. Все. Крапка.

Всі інші умови і переговори будуть свідчити лише про одне-слабкість існуючої влади, і можливість компромісу з нею, з метою подальших захоплень держбудівель. Розмови про гуманність мають місце лише в суді, де будуть враховані свідчення та співпраця з владою учасників незаконних військових формувань.

Саме з такими військовими формуваннями ми і маємо справу. Це не аматори і не бойскаути,які вирішили погратися в військово-патріотичну гру "Зарница", одним із завдань якої було захоплення будівлі СБУ.

Треба залишити всі розмови про можливе військове втручання Росії, яка типу прийде на захист проросійські налаштованим громадянам Сходу України. По перше. У них немає підстав. Все, що відбувається-це суто внутрішні проблеми України, а по друге-Росія сама не зацікавлена у відкритому збройному протистоянні з Україною.

Всі ці переміщення військ на кордоні-це не більше, як психологічний тиск на уряд України та демонстрація моральної підтримки сепаратистам, які намагаються шляхом захоплення будівель і шантажу, перевести питання в площину політичну, а саме:проведення референдумів, які дадуть юридичні підстави для введення російських військ на територію України.

Виходячи з усього комплексу цих питань, представникам центральної влади треба зайняти жорстку позицію по відношенню до тих осіб, які здійснили кримінальний злочин-захоплення будівель та закликів до зміни існуючих кордонів.

М"яка позиція у перемовинах з бандитами щодо питань територіальної цілісності не можлива. З терористами не сідають за стіл переговорів. Їх знищують.

Якщо проблема, з розв"язанням ситуації навколо захоплених будівель в Донецьку і Луганську, полягає лише в небажанні брати на себе персональну відповідальність за можливі наслідки цієї операції, я готовий взяти на себе персональну відповідальність, і поховати раз, і назавжди, проблему сепаратизму під руїнами будівлі СБУ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.