Нові українці та стара політика

07 квітня 2014, 22:11
Власник сторінки
0
61

За останні місяці Україна повністю змінила своє життя та світогляд. Не зраджують своїм принципам лише політики.

Ще наприкінці минулого року світова спільнота і подумати не могла, що українці зможуть піднятись та скинути з «престолу» ненависну владу. Ще зовсім нещодавно, ми й подумати не могли, що мирні акції протесту залишать криваві сторінки в нашій історії. Декілька місяців, декілька миттєвостей –  і Україна сьогодні живе в іншому світі.

Нам ще багато чого потрібно пройти. Ми ще не побороли до кінця своїх ворогів. Це зараз ми усвідомлюємо, що колишній президент, разом зі своєю Сім’єю – то лише маленька верхівка величезного Айсбергу. А попереду – боротьба із «братнім» народом, а точніше – із керівником сусідньої держави, який чомусь вирішив, що має право наводити лад на нашій території. І розгортання подій наводить на думку, що цей бій буде ще запеклішим та ще кривавішим за лютневий.

Життя кожного з нас змінилось. Ми об’єднались проти окупантів, наспівуючи нові народні пісні, ми зі скорботою проводжали всіх загиблих на Майдані, ми відмовляємось від товарів із кодом «46» і уважно вдивляємось у країну-виробника.

Шкода, але не змінились лише політики. Чого варте лише те, що прихильники тої зрадницької партії, які знищила нашу країну, яка ненавидить всім серцем все українське, сьогодні балотуються в президенти. Чи мають вони моральне право претендувати на цю посаду? Чи мають вони право носити звання народного депутата? І ЧОМУ ми не можемо жорстко діяти проти російської окупації?

І мова йде не про застосування зброї. Чому ми не можемо депортувати всіх громадян Росії з території України? Чому не можемо ввести повну заборону на в’їзд росіян? Чому ми дозволяємо російським співакам влаштовувати концерти на території нашої держави? Чому ми не підвищуємо для росіян плату за їхній експорт? Чому на наших телеканалах і досі транслюють російські серіали та передачі? Чому усі сепаратисти, які сьогодні захоплюють ОДА на Сході України досі на волі, чому вони досі не за гратами?

Дуже багато «Чому»…та хто ж дасть відповіді на ці питання?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,популизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.