“Помаранчеве серце”: Ольга Ракіцька присвятила пісню всім фанам Шахтаря

23 листопада 2023, 21:46
Власник сторінки
0
93
“Помаранчеве серце”: Ольга Ракіцька присвятила пісню всім фанам Шахтаря

Разом з треком Ольга Ракіцька презентує потужний кліп, знятий за участю фанів чинного чемпіона України

Якось у інтерв'ю чоловік співачки Ярослав Ракіцький назвав своє серце помаранчевим. Тобто таким, що навічно належить Шахтарю. Цей образ запало в душу його дружини настільки, що вона написала пісню. 


Оля каже: мені важко змиритися, що Шахтар уже 9 років не має можливості виступати на рідному стадіоні, та я, як і всі фані, пам'ятаю ті чудові години на Донбас-Арені, коли кожен похід на матч був справжнім святом! Зараз нас усіх розкидало містами та країнами, але мені дуже хотілося завдяки пісні об'єднати всіх, бо де б ми не були, серцем ми все одно разом! 


Окремо хочеться сказати про співпрацю у створенні відео до пісні з культовим українським режиссером, автором легендарної “Фортеці Бахмут” Віктором Скуратовським. У кожному своєму кліпі він шукає щирість і несамовитість, чого у фанатів Шахтаря завжди було в достатку. Тож кліп, над яким працювала крута та талантлива команда, вийшов наповнений шаленим драйвом уболівальників від першої до останньої секунди.


До слова, кожен учасник масових сцен – не актор, а щирий вболівальник Шахтаря. Зі всіма Оля домовлялася особисто, і кожен з них знайшов час взяти участь у зйомках. Додало запалу ще й ті, що у назначений день здійнялася буря, яка зривала крыші з будинків, і знімальний процес довелося перенести на наступну дату, коли погода була спокійнішою. Та все ж таки буря продовжувала вирувати, тільки вже на трибунах.




Окремо фани Шахтаря, які зараз мешкають в інших країнах, надіслали свої відео Олі, де під приспів “Помаранчевого серця” демонстрували фірмові шахтарські молотки, стрибали та обіймалися. Тож у кліп потрапили кадри вболівальників гірників з Канади, США, Іспанії, Чехії, Турції та багатьох інших країн.  


А головна мрія, яку носити у своєму серці Оля Ракіцька - це разом із фанами виконати “Оранжеве серце” на українській Донбас-Арені!

Дата виходу кліпу – 25 листопада.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: футбол,Ракицкий,Ярослав Ракицкий,Шахтар,кліп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.