"ХЕЙ! Підриваю музикою людей… " — паті-гурт DILEMMA погрожує радіостанціям...

22 листопада 2018, 17:05
Власник сторінки
0
41
  ХЕЙ! Підриваю музикою людей…   — паті-гурт DILEMMA погрожує радіостанціям...

"ХЕЙ! Підриваю музикою людей… " — паті-гурт DILEMMA погрожує радіостанціям своїм "Камікадзе"

Український гурт запалює новим ризиковим треком і збирається знімати екстремальний кліп на новий сингл


Прем'єра пісні відбулася 20-го та 21-го листопада в ефірі радіостанцій.


"Ми підриваємо танцполи, заряджаємо драйовом. Ми справжні українські камікадзе. Наші треки качають кожну голову, кожне тіло, кожен кросівок і підбор. І все це ми бачимо на наших концертах" — коментують сингл солісти гурту.


Чіпкий текст — результат творчої думки Джея, саунд — командна робота Джея, Масти та Томаша. Окрема тема — приспіви Ніки, що з її дивовижним тембром стають родзинками кожного треку DILEMMA.


"Ти бачиш як я... ХЕЙ! Підриваю музикою людей…" — головний меседж пісні. Під неї неможливо всидіти на місці. "Танцюй так, наче ніхто не бачить — наша музика закликає кожного дати свободу своєму внутрішньому камікадзе" — говорить Джей.


.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: звезды шоу-бизнеса,музыка,Новый год,музыкант,танцы,вечеринка,танцевальная музыка,музыкальная группа,хип-хоп,корпоратив,хит-парад,украинская музыка,Вечерний Ургант,детское Евровидение,тематические вечеринки,адреналин,новогоднее настроение,музыкальные альбомы,пранк,новогодняя релама
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.