Bodo Travel – Experience: як встигнути все?

31 жовтня 2017, 12:54
Власник сторінки
0
49
Bodo Travel – Experience: як встигнути все?

Якщо тобі цікаво, як одночасно керувати мільйонним бізнесом, проводити по півроку в експедиціях, розвиватис, дедалі більше закохуючись у життя, тоді чекаємо тебе 7 грудня о 19:00 у FEDORIV HUB.

Bodo Travel – Experience, від якого мурашки по шкірі, став бізнесом від серця і для душі. Цей івент не про "Туреччина-Єгипет, пахлава медова, рахат-лукум", це прихована сторона правди про роботу та бізнес, а ще, відверті слова про справжні подорожі.  Work hard, play hard і бути дійсно живим. Життя – це значно більше, ніж здається на перший погляд.

Лише за один вечір ти дізнаешся, як мандрівки позбавляють професійного вигорання, де шукати натхнення у бізнесі. Зрозумієш переваги експедиції проти баунті-відпочинку, та отримаєш відповідь на запитання: що відбувається з людиною під час подорожі?

Спікери:
Vitaliy Drozd – мандрівник, власник Bodo.ua та Bodo Travel
Nataliya Teslyuk – мандрівниця, психолог і експерт Bodo Travel
 В'ячеслав Ройз - мандрівник, IT-директор, компанії "Потребительский центр"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.