Головні тенденції зачісок 2015

10 червня 2015, 23:55
Власник сторінки
0
150

Топ-5 модних тенденцій жіночих зачісок 2015 року

Топ-5 модних тенденцій жіночих зачісок 2015 року

Незабаром вже прийдуть довгожданні теплі дні. Хочеться виглядати по-королівськи, у новому одязі, з новою зачіскою, особливо за останнім писком моди. Тоді Ви самій собі не перестанете подобатись та від Вас не посміють відвернутися чоловіки!

Зараз вже стали розглядатися нові стилі зачісок у цьому році.

Чорний квадрат

Є така фігура як квадрат. Але це не тільки може бути геометрична фігура, а й нова форма зачіски для жінок. Хоч на перший взгляд ця форма повинна мати чітки межі, але зовсім не гарно було бачити її на голові жінки. Тому професійні дизайнери намагаються нехтувати правилами. Короткі зачіски з'являлись раніше, але з чубчиком зачіска виглядає по-іншому, своєрідно. З моди вийдуть густі чубчики, а найкрасивішою зачіскою цього літа стануть тонко профільовані, легкі чубчики.

Кудрі на волю!

Дівчини, у яких ще з дитинства пишне та кудряве волосся можуть брати з собою лак для блиску, щоб їх волосся виглядало ще шовковистіше. А ось дівчатам з прямим та гладким волоссям доведеться хоча б іноді створювати на своїй голові "левову гриву".

Косам - честь і хвала Улітку 2015 року дівчини зможуть згадати свої дитячі роки, коли ходили до школи з заплетеною косою та плести ці коси знову і знову. Це може бути і звичайна акуратна коса, або та, яку плетуть при неслухняному волоссі, щоб не нервувати через зачіску. Або навіть можна заплести косу та загорнути її навколо голови.

Що природно. то прекрасно

Згадки до природності та створення зачіски "цибулька" не перестають покидати дівчат. Щоб волосся володіло обсягом та блиском дівчина повинна укласти його в повітряні локони або коси та бажано прикрасити їх аксесуарами. Укладати можна навіть на коротке волосся: тут використовується поєднання обсягу, створеного на брашінг з прикрасами. Довге волосся укладається поверх шиньйону локонами.

 Нове-це забута класика!

Зараз можна буде згадати про шиньйони, які носяться або низько до шиї, або високо, як стилю ще 60-х. При романтичній обстановці волосся завжди можна розпустити, тоді Ви станете королевою вечора.

Отже, щоб позбутися від поганого настрою кожній дівчинці потрібно лише відновити свою зачіску, тому що вибору достатньо.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: женщины,мода,прически
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.