На український ринок виходить унікально-нове сливове вино «Токадо»

20 травня 2014, 22:04
Власник сторінки
0
365

Вперше в Україні відома українська торговельна марка вин «Коблево» вирішила поєднати японський рецепт з вітчизняною традицією і в жовтні 2013 року вперше запускає лінію сливового вина Такадо

На український ринок виходить унікально-нове сливове вино «Токадо»

Вперше в Україні відома українська торговельна  марка вин «Коблево» вирішила поєднати японський рецепт з вітчизняною традицією і  в жовтні 2013 року вперше запускає лінію сливового вина під назвою «Токадо».  

 «Токадо» - сливове вино, яке зроблено виключно з найкращих добірних українських слив, спеціально вирощені в екологічно-чистому району на Закарпатті. Головною його унікальністю, на противагу іншим винам,  є чітке дотримання справжнього японського рецепту, що дозволяє відчути поєднання японської та української традиції в одному вині.
Головна перевага «Токадо» від звичайних вин – використання лише натуральних, екологічно чистих слив, що містять велику кількість корисних органічних мінералів для вашого організму, що дозволяють зняти напруження, втому та позитивно вплинути на самопочуття в цілому. Також речовини, що входять до складу слив, позитивно впливають на судинну та сердечну систему вашого організму.
Сливове вино «Токадо» унікальне ще й тому, що розлите в спеціально розроблену пляшку. Вона має корку, яка дуже зручно і швидко відкривається,  що робить це вино економічно вигідним. Вартість продукту в роздробу – 28 грн за пляшку.
В зв’язку з широкою популярністю цього продукту, сливове вино «Токадо» можна буде знайти як в звичайних  супермаркетах, таких як «Мега Маркет», «Сільпо», «Billa», і тд., так і в спеціалізованих, наприклад «Good wine».
Президент торговельної марки «Коблево» Валерій Петров зазначив, що нова лінія сливового вина «Токадо» має стати популярним серед усіх верств населення, адже що може бути краще за досконально якісний продукт, ще й за розумну ціну.




За більш детальною інформацією звертайтесь в прес-службу компанії «Коблево»: press@winokoblevo.com.ua (067) 555-55-55 http://www.winokoblevo.com.ua/ 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.