Фото виставка газети День

20 травня 2014, 22:00
Власник сторінки
0
264

Пост реліз. Виставка газети День, найкращі фото року.

XV Міжнародна виставка газети «День» урочисто відкрита!
    25 жовтня 2013 року у галереї мистецтв «Лавра» відбулося відкриття XV Фотовиставки «День-2013» та нагородження переможців фотоконкурсу. «У кожного зеленого є шанс з газетою «День» - саме ця фраза стала гаслом виставки 2013 року.
Близько 17:00 виставка відкрила свої двері та  зібрала відомих представників культурної еліти України, громадських організацій та ЗМІ.
     Майже 2700 унікальних фотографій  взяли участь у конкурсі, але лише 350 кращих фотографій журі відібрало для експозиції. Відвідувачі із захопленням роглядали цьогорічні фото, а також була можливість ознайомитись із роботами переможців минулого року.
     Церемонію нагородження відкрила головний редактор газети - Лариса Олексіївна Івшина. Вона подякувала спонсорам, партнерам та учасникам фотовиставки.
    Спонсори та партнери конкурсу вручили дипломи та коштовні призи переможцям у вже традиційних номінаціях: «Події», «Український світ», «Життя, як воно є», «Особистості» та  «Світ очима дітей» (до 18 років). Всього нагородили більш ніж 60 учасників. Традиційно ПРаТ «Українська Прес-група» подарувала всім переможцям передплату на п’ятничний номер газети «День». Але найголовнішою інтригою вечора стало оголошення переможців головних номінацій Гран-прі «Золотий День».
 Одержав Гран-прі Євгеній Малолєтка за роботу «Портрет на фоні гір», де зображувалось гуцульське весілля. «Эту фотографию я сделал на фестивале, о котором знают только местные гуцулы. Свадьба была необычным действом, которое не увидишь в больших городах. Я решил ее подать на конкурс «Дня», потому что она красивая и действительно открывает другую Украину» - прокоментував переможець.
Незмінний партнер конкурсу В’ячеслав Юткін вручив Євгенію депозитний договір від «Промінвестбанку» на 25 тис.грн.
    Приз Призів вручила Лариса Івшина своїй колезі Наталії Кравчук, фотографу газети «День».
Нагородження закінчилось, але усі бажаючі можуть відвідати виставку з 26 жовтня по 3 листопада та відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд світлину. У день закриття виставки за результатами голосування буде визначений переможець у номінації «Глядацькі симпатії». 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.