2-га Вітчизняна війна

25 лютого 2022, 16:51
Власник сторінки
0
67
2-га Вітчизняна війна

"Групка радикалів" проти армії РФ або реальний стан речей з мобілізацією

2-га Вітчизняна війна

Вчора читав заяву когось з російських посадовців, що вони ведуть бої з невеликими групами радикалів.

В той же день, зранку, я поїхав до Солом'янського військкомату. Цілий день чекав на відправку, але врешті був змушений поїхати додому. Бо  кількість бажаючих ставати до лав Збройних сил настільки велика, що беруть тільки якщо збирається велика група представників конкретної військової спеціальності. При чому бажано, щоб вони раніше вже служили в частині, куди їх перекидатимуть.

Сьогодні поїхав в Територіальну оборону Оболонського району. Говорять, що тут бюрократія менша і черга рухається швидше. В черзі переді мною було щонайменше півтисячі людей. Від юних  ботаніків з вигляду та жінок до матьорих УБДшників. Вже перед самими дверима історія повторилася, як і в Солом'янському військкоматі. Забирають тільки медиків і вже злагоджені групи (більшість АТОшників приходять одразу компаніями). Решті сказали приходити ввечері, а ще краще зранку. Люди обурюються, частина розходиться. Але все одно черга за мною уходить далеко за обрій, недосяжно для мого ока.

Керівництво Російської Федерації та всі їхні громадяни мають усвідомити, що йому протистоїть не "групка радикалів". А все населення України. Для нас це 2-го Вітчизняна війна проти іноземного загарбника. Путін, забери свої війська!

#stoprussia

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.