У соборі УГКЦ в Києві почав працювати центр масового щеплення від COVID-19

08 листопада 2021, 12:38
Власник сторінки
Педагог
0
24

Попри величезні черги з тих, хто за пів року так і не зміг отримати доступну вакцину, щепитися у Києві стає дедалі простіше. 8 листопада пункт вакцинації відкрили у Патріаршому соборі

Як працюватиме новий центр вакцинації у соборі УГКЦ

Записатися на вакцинацію в Патріарший собор УГКЦ наразі не можна. На Helsi.me будь-які вказівки на пункт щеплення відсутні.
Згідно з офіційною інформацією, вакцинуватимуть громадян щодня з 10:00 до 17:00.
Патріарший собор УГКЦ розташований на вулиці Микільсько-Слобідській, 5.

За добу знову померли 47 хворих на COVID-19

Влада Києва продовжує підкреслювати, що єдиним способом якомога швидше вийти з локдауну та повернутися до нормального життя є саме масова вакцинація.

Минулої доби у столиці, за словами Віталія Кличка, зафіксували 600 нових випадків захворювання на COVID-19, 47 пацієнтів з офіційно підтвердженим діагнозом померли. Всім, хто не пережив, хворобу, було від 50 до 85 років.

Крім того, лікарня Києва продовжують заповнюватися новими хворими. За 7 листопада до медичних закладів госпіталізували 118 інфікованих коронавірусом, а також 322 людей з підозрою на COVID-19.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.