Від COVID-19 уже вакцинована третина жителів Прикарпаття

11 листопада 2021, 19:21
Власник сторінки
Педагог
0
14

Ковід-сертифікати про повну вакцинацію мають на руках 200 тисяч людей. Ще 330 тисяч щеплені першою дозою. Свідомо чи вимушено, проте люди таки приходять на вакцинацію.

У зв'язку із запровадженням “червоної” зони та суттєвими обмеженнями для невакцинованих, кількість охочих значно зросла. Щодо свідомих прикарпатців, то найбільше вакцинованих нині у віковій категорії – від 40-ка до 64 років – 140 тисяч. Із молодих людей віком від 18 до 39 років – хоча б одну дозу щеплення зробили 112 тисяч осіб. Найменше провакцинованих у категорії 65+, пише ВЕЖА.

Серед вакцинованих значно переважають жінки. Тим часом в область поступила нова партія вакцини. Щодо відкриття нового пункту масової вакцинації на стадіоні “Рух”, то нараз він не працює. В міськраді кажуть, чекають на вакцину. Також на Прикарпатті почали вакцинувати дітей віком від 12 років. Нині кількість вакцинованих школярів становить 827.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.