У київських готелях відкриють пункти вакцинації

01 листопада 2021, 12:35
Власник сторінки
0
13

У столичних готелях «Київ» та «Національний», які перебувають в управлінні ВР, буде відкрито пункти від COVID-19.

Я хочу нагадати, що у Верховній Раді ми продовжуємо також свою вакцинацію. Крім цього, за попередніми домовленостями, враховуючи кількість бажаючих в Україні, які хочуть вакцинуватися, наскільки я знаю, в готелях “Київ” та “Національний” будуть відкриті пункти вакцинації для усіх бажаючих. Тому всі, хто бачить черги, будь ласка, приїжджайте в ці готелі, які в управлінні Верховної Ради, ми там також будемо організовувати мобільні пункти вакцинації

Раніше ми писали, що у Верховній Раді та в будівлі комітетів відкриють пункти вакцинації від коронавірусу. Про це повідомив заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

За його словами, це передбачає проект постанови «Про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», який народні депутати планують ухвалити на наступному пленарному тижні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.