Перший в Україні інтерактивний хаб з безпеки відкривається в Києві

16 вересня 2021, 08:22
Власник сторінки
0
29
Перший в Україні інтерактивний хаб з безпеки відкривається в Києві

16 вересня в Києві відкривається перший в Україні Security Hub — інтерактивна платформа ефективних рішень для безпеки бізнесу і життя.

16 вересня в Києві (вул.Польова,21) відкривається перший в Україні Security Hub —  інтерактивна платформа ефективних рішень для безпеки бізнесу і життя.

VIATEC SECURITY HUB — це 600 м² публічного простору, де кожен зможе ознайомитися з найновішим функціоналом, актуальними оновленнями пристроїв і систем безпеки.

На території хабу працює унікальна Лабораторія Безпеки, в якій кожен може самостійно протестувати, порівняти можливості і особливості представленого програмного забезпечення.

Важлива перевага локації — можливість придбати кращі системи безпеки від провідних компаній-виробників, серед яких Hikvision, Dahua, Ajax, Mikrotik.

Тестувати, не можна відкладати.

У Лабораторії Безпеки можна перевірити і випробувати власноруч будь-яке обладнання.

Наприклад, відвідувач отримує унікальну можливість роботи з платформою HikCentral Professional для кращого розуміння функціоналу цієї системи, що дозволяє централізовано керувати обладнанням бренду Hikvision.

Всі рішення, включаючи систему HikCentral Professional, можна буде протестувати самостійно або скористатися експертизою професіоналів. Для цього інженери компанії VIATEC доступні в HUB протягом усього робочого часу.

Слід зазначити, що у просторі представлений максимально широкий модельний ряд бренду Dahua в Україні. Як по продуктовій частині, так і по частині технологій. Усе найкраще, що кастомізоване під користувача і адаптоване під потреби українського ринку.

Наприклад, гості можуть попрацювати з програмно-апаратним комплексом Dahua Security Software, що дозволяє вести централізоване управління обладнанням Dahua, масштабувати систему безпеки, швидко реагувати на тривожні події, працювати з аналітичними модулями, оперативно здійснювати пошук інформації.

В цілому, у відвідувачів буде можливість оглянути, вивчити, отримати консультацію інженера щодо будь-якого пристрою, представленого в хабі: систем сигналізації Ajax, AX PRO, домашніх камер Ezviz, IMOU, обладнання MikoTik, UTEPO, Magnetic, Yli Electronic, Mean Well, ТМ Лунь, Uniwiew та багатьох інших.

Нетворкінг — запорука успіху вашого бізнесу!

Тут знайдеться місце і заняття абсолютно для всіх! Новий майданчик об’єднає в собі найбільший пул професіоналів у сфері безпеки: від виробників і постачальників до кінцевого споживача.

Велика коворкінг-зона зацікавить інсталяторів. Адже VIATEC SECURITY HUB відкритий для клієнтів своїх резидентів. Тут можна попрацювати, зробити комерційну пропозицію, показати останні новинки замовнику. А також поспілкуватися, обмінятися досвідом з колегами або отримати консультацію фахівця за чашкою ароматної кави.

Всі бренди в одному просторі? Звісно так!

VIATEC SECURITY HUB — це сучасна конференц-зона з широким функціоналом, простір для освіти: від технічних тренінгів та семінарів до майстер-класів з техніки продажів, маркетингу, психології і навіть культури спілкування.

Тут відкриті можливості для демонстрації рішень з безпеки великих підприємств, житлових комплексів або приватного житла. Проведення презентацій своїх послуг і продуктів, організації нетворкінгу або прокачування скіллів у сфері систем безпеки для підвищення власної експертизи.

Де, коли, куди?

Відкриття VIATEC SECURITY HUB відбудеться 16 вересня о 16:00.

Програма заходу включає в себе: нетворкінг, інтерактивну культурну програму, круті розіграші, знайомство з продукцією та багато іншого.

Реєстрація за посиланням: https://viatec.ticketforevent.com/ru/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.