Права рука Кличка Палатний вирішує питання з керівником поліції Києва Крищенко

25 червня 2021, 12:17
Власник сторінки
політичний консультант
0
439

Голова виконкому партії УДАР та права рука мера Києва Віталія Кличка Артур Палатний зустрічається з начальником поліції Києва Андрієм Крищенком, щоб “вирішити питання” щодо корупції


"Гаманець" Кличко Артур Палатний зустрічається з начальником поліції Києва Андрієм Крищенко. Підозрюю, ця зустріч не за дорученням мера Києва, щоб "порішати" питання по корупційних справах в столиці. А також - щоб самому відмазатися від звинувачень в корупції і уникнути тюремного терміну. Бо фото (вибачайте за якість), яке випадково знайшов у мережі, може свідчити саме про це.


Логіка кума Кличка проста і зрозуміла, - він дуже переживає через увагу правоохоронних органів до своєї персони, про що можуть свідчити недавні обшуки у Палатного вдома. До речі, тоді правоохоронці виявили у нього багато готівки незрозумілого походження, а також - таблиці з чорної бухгалтерією

За інформацією моїх джерел, Палатний, як права рука Кличка, намагається домовитися з Крищенко не тільки за особистий кейс, а, скажімо так, “повирішувати всі справи по корупції в столиці" оптом. Говорячи простою мовою, Віталій Володимирович доручив своєму куму провести переговори з керівництвом правоохоронців і домовитися про закриття якомога більшої кількості корупційних справ свого оточення.

Тепер стає зрозуміло, чому в нашій країні практично жодна кримінальна справа проти ТОП-корупціонерів не доводиться до логічного кінця. А дана зустріч Палатного з Крищенко - яскраве підтвердження симбіозу оточення Кличко і поліції, яка в буквальному сенсі видає корупціонерам карт-бланш на пограбування бюджету.

Проте не думаю, що союз Палатного і Крищенко допоможе останньому уникнути кримінального покарання і відмазати своїх колег по команді. Тому що за усіма ними тягнеться дуже довгий кримінально-корупційний шлейф.

Тому Артуру Леонідовичу все-таки варто спілкуватися з поліцією, але тільки не в легкій і невимушеній атмосфері київського кафе, а в кабінеті у слідчого, підписуючи явку з повинною як за свої “історії”, так і всього оточення Віталія Кличка.

P.S. Окремий привіт тмканалу «Легитимный», який тирить мою новину без вказування автора
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,полиция,Виталий Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.