Виникають питання до Кличка щодо ефективності витрачання бюджетних коштів

08 червня 2021, 17:41
Власник сторінки
Голова київського осередку партії "Слуга народу", народний депутат
0
1396

Є ряд питань до міського голови столиці Віталія Кличка щодо прозорості та ефективності витрачання коштів місцевого бюджету


Хочу сказати, що є прикрим той факт, що йому не цікаво формувати діалог з партіями, які представлені у Київраді. Тим більше, що депутати Слуги народу у Верховній раді представляють абсолютно всі виборчі округи міста Києва, і це потенційно може сформувати ефективний симбіоз. Я від нього ініціативи по створенню платформи для пошуку конструктиву поки що не побачила.

Вважаю, що зустрічатися з очільниками представлених партій та шукати спільні інтереси на користь киян – гарна ідея для очільника міста, який хотів би, за його ж словами, об’єднати столицю.

Крім того, є ряд питань щодо прозорості та ефективності витрачання коштів місцевого бюджету на всіх рівнях, що унеможливлює ефективний та цивілізований розвиток міста. Можливо, в цьому йому заважають деякі персони в його оточенні. Сподіваюся, що міський голова таки повернеться обличчям до киян і партій, які вони обрали

Також “смотрящий” Денис Комарницький, якого пов’язують із міським головою Віталієм Кличком, має вплив на представників деяких політичних сил у Київраді. У мене з ним немає взаємин. Він не має впливу на представників фракції Слуга народу, але я допускаю, що, можливо, має вплив на представників інших політичних сил. Хотілося б констатувати, що часи змінюються, свідомість виборців та депутатів змінюється, і, я думаю, термін "смотрящий" відійде у минуле.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Виталий Кличко,Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.