Кличко зосередився на систематичному розграбуванні міського бюджету?

17 травня 2021, 16:40
Власник сторінки
Политический эксперт, Консультант по политическому и антикризисному PR
0
27

Кличко зосередився на систематичному розграбуванні міського бюджету замість вирішення проблем киян

Мер Кличко зосередився на систематичному розграбуванні міського бюджету замість того, щоб вирішувати проблеми киян. Приблизно ці слова стали лейтмотивом недавнього інтерв'ю нардепа Гришиної.

І як ще на це реагувати, адже за час керування містом Віталієм Володимировичем доведено до ручки цілий ряд життєво важливих для нормального функціонування міста галузей. Зокрема, медицину, освіту і, звичайно ж, дорожню сферу.

До слова, про київські мости, які є небезпечними для життя тисяч людей, сказано вже чимало, але нічого не змінилося, небезпека від них нікуди не зникла. То виходить, що Кличко разом зі своїми корумпованими заступниками нахабно продовжують пиляти державний бюджет?

Але все-таки на минулому тижні в глибокому тунелі київської корупції з'явився невеликий промінчик світла, який приніс надію, що у столиці є шанс позбутися корупції. Стало відомо, що силовики навідалися в десятки міських комунальних підприємств, Департамент КМДА і навіть прямо до основного "гаманця" мера Артура Палатного.

Виявилося, що КП, які протягом довгих років були своєрідними годівницями для столичних корупціонерів, принесли збитків на десятки мільйонів гривень міському бюджету Києва. А, власне, сам Палатний зберігав у себе космічні суми кешу, про що свідчать фотографії, які злили в мережу після обшуку.

Таким чином, тенденція на боротьбу з корупцією в столиці набирає обертів, тому чекаємо подальших обшуків і віримо, що Київ нарешті очиститься у всіх сенсах цього слова.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Кличко,Виталий Кличко,Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.