ВОЄНІЗОВАНЕ ФОРМУВАННЯ СЕМЕНЧЕНКА ПРАЦЮВАЛО В ІНТЕРЕСАХ КОЛОМОЙСЬКОГО

26 березня 2021, 13:19
Власник сторінки
фрілансер
0
387

Приватна військова компанія, пов’язана з екснардепом Семеном Семенченком, впродовж останніх років виконувала завдання в інтересах українського олігарха Ігоря Коломойського.

Про це йдеться у розслідуванні «Слідства.Інфо» «Солдати мільярдера». 
Воєнізоване формування Семенченка працювало в інтересах Коломойського

Зауважимо, що  в лютому 2021 року члени організації «Донкорп Україна», яку контролює Семен Семенченко, брали участь у стрілянині на столичному будмайданчику. «Слідство.Інфо» з’ясувало, що один з мікроавтобусів, який затримала поліція після інциденту, належить структурі «Донкорпу».

 про припинення діяльності незаконної приватної військової компанії. Серед організаторів цієї структури слідство називає Семена Семенченка, а також «позаштатного агента Національного антикорупційного бюро» Євгена Шевченка. За даними СБУ, до складу компанії входило понад 150 осіб. Під час обшуків правоохоронці вилучили кілька десятків одиниць зброї, 5,5 тисяч набоїв, фінансову документацію та чорнові записи.


За матеріалами https://www.slidstvo.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: оружие,Коломойский,украинские олигархи,Семен Семенченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.