Нововедення з тарифами - новий шлях, щоб їх збільшити.

03 січня 2021, 11:49
Власник сторінки
управлінець
0
30

Ось і наступив 2021 рік і перше, що побачила в новинах- тарифи на комунальні послуги. Знову якісь нововедення, тобто все для того, щоб любими шляхами їх збільшити.

Ось і наступив 2021 рік і перше, що побачила в новинах- тарифи на комунальні послуги. Знову якісь нововедення, тобто все для того, щоб любими шляхами їх збільшити. Оскільки в Україні більше немає єдиної ціни на газ для населення, тепер українці платитимуть окремо за паливо як товар та за його постачання.Ми звикли до єдиного тарифу, тому не можу зрозуміти, як на одному поверсі багатоквартирного будинку вартість газу для різних квартир може бути різною.
Загалом ціни на газ для населення в січні 2021-го коливаються від 7,22 грн до 10,80 грн за кубічний метр.
Ще одна графа у платіжці передбачає плату за доставку газу. Ми платимо операторам ГРМ, тобто облгазам. Вартість встановлює Нацкомісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). У кожному регіоні ціна різна.Цей платіж також різний для всіх, те що я знайшла, то від 0.51-34 грн за куб.м.
Хотіла знайти тарифи на окупваній территорії Донбасу, так як знайомі мені повідомили, що там тарифи зосталися старі десь до грн за куб. м.газу. Не можу цього зтверджувати, але якщо це так, тоді в мене виникло питання:

Яка територія рахується окупованою?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.