Українські міністри вирішили позмагатися в майстерності приготування борщу.

27 грудня 2020, 16:27
Власник сторінки
управлінець
0
14

Українські міністри вирішили позмагатися в майстерності приготування борщу. Мінкультури країни організувало батл, який пройшов в прямому ефірі.

Українські міністри вирішили позмагатися в майстерності приготування борщу. Мінкультури країни організувало батл, який пройшов в прямому ефірі. Таким чином чиновники хочуть домогтися включення страви в список культурної спадщини ЮНЕСКО.
Змагання пройшли 22 грудня 2020 року. У батлі взяли участь віце-прем'єр України Ольга Стефанишина, міністр навколишнього середовища Роман Абрамовський, глава МЗС Дмитро Кулеба, міністр юстиції Денис малюська і глава Мінкультури Олександр Ткаченко. Кожен з учасників постарався приготувати кращий традиційний борщ.
10 жовтня британське видання The Times розповіло про гарячу «війну» Росії і України через борщ.
Суперечки про те, чиє ж це національне блюдо, розгорілися з новою силою після рішення Києва внести блюдо в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, як українське. Однак читачі газети несподівано запропонували визнати борщ польським.
У нас тепер залишилася одне питання, яке вирішують керівники України: чий борщ смачніший? Ось для чого, нам-народу,служить керівництво країни
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.