Київ. 25 грудня 2020 року Заява президента про те, що очікуємо по Донбасу

25 грудня 2020, 22:45
Власник сторінки
управлінець
0
36
Київ. 25 грудня 2020 року Заява президента про те, що очікуємо по Донбасу

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Президент Володимир Зеленський вважає, що президент Росії Володимир Путін поспілкується з ним щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, проте наразі немає предмета для розмови.

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Президент Володимир Зеленський вважає, що президент Росії Володимир Путін поспілкується з ним щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, проте наразі немає предмета для такої розмови. Про це глава держави заявив в інтерв’ю “Фокус”, передає УНН.
“Як президент України я повинен вирішувати з ним усі складні питання. І якщо це допоможе швидше зупинити війну, я повинен з ним спілкуватися. До того ж, я вважаю, що повинен бути як діалог на кшталт у Нормандському форматі, так і прямий діалог. Тому що є питання, які ми не порушуємо в Нормандському форматі — ні питання заручників у Росії або Криму, ні питання Криму. Цей формат суто про Донбас. Тому ми повинні говорити з ним глобально тет-а-тет”, — заявив Зеленський.
Можливо насправді наступить мирне життя на Донбасі ? Я думаю, що люди, які там живуть мріють кожну хвилину про те, щоб наступив мир, добробот.
Подобається
Коментувати
Поширити
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.