Тітушки Медведчука досі переховувались від правоохоронців

04 грудня 2020, 08:02
Власник сторінки
фрілансер
0
1060
Тітушки Медведчука досі переховувались від правоохоронців

Попри скандальні викриття функціонуючих бойових підрозділів проросійських політсил в Україні, повідомлення про які ще з кінця серпня почали з’являтись в офіційних стрічках правоохоронців і ширитись в

Правоохоронцями Київської області вчора було проведено серію обшуків в столичному регіоні, де за даними слідства переховувались недобитки «Наших грошей», які намагалися зняти з квадрокоптера територію державних дач поруч із маєтком Медведчука.

За цей час чимало спортсменів та буцімто охоронців партійних лідерів ОПЗЖ потрапили у слідчі ізолятори чи просто значились у рядах провокаторів чи навіть псевдомінерів. А згодом деякі прізвища стали навіть повторюватись і, з рештою, фастівські бійці з’явились в протоколах Васильківського управління поліції.

За даними слідства, серед затриманих фастівських спортсменів фігурували імена Хоменка Юрія, Чернухи Олександра, Білівітя Олександра, Гольбаєва Дмитра, Скочко Владислава, Бондаренко Сергія, Швеця Миколи, Кубенка Юрія, Архипова Костянтина, Богданова Івана, Черниша Віталія та Андрія Ісаєва.

Всі без винятку «спортсмени» вже значились в провадженнях Нацполіції, а згадки про них трапляються напередодні будь-яких більш менш значущих подій в нашій державі як тих, хто цілеспрямовано провокував безчинства, тим самим створюючи інформаційні прецеденти для кампаній власного піару своїх покровителів і плюючи в лице національній свідомості небайдужих українців. Цинізм, з яким прихвосні Медведчука продовжують озброюватись, пронизуючи фронт з тилів штучними провокаціями, як і бахвальство власною недоторканністю, неминуче приречені на відповідь в державі, де патріоти стали на оборону своїх кордонів. Та чи не свідчить це про те, що кремлівська ставка вже не впаде на поле забруднившої себе ОПЗЖ, яка ніколи не згадає про зрадивших власну країну пішаків в своїй останній партії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.