Кличко та його команда знищують місцеве самоврядування в Києві

12 жовтня 2020, 08:50
Власник сторінки
український політик, лідер партії “Рідна країна”
1
227

Мабуть вже ні для кого не секрет, що Віталій Кличко протягом шести років дерибанив бюджет міста без відома киян


Звичайно робив він це не один, а разом зі своїми “друзями”, включно із “смотрящим” Денисом Комарницьким. Наприклад, з останнім він “розпилює” гроші з бюджету на будівництві Подільсько-Воскресенського мосту та Окружної дороги. Загальна сума виділених на ці проєкти коштів вже більше 7 млрд гривен, але щоб завершити їх Кличкові шести років не вистачило. І це тільки капля в морі, ці люди вкрали у киян набагато більші суми. Мабуть, точну цифру назвати не зможуть вони самі.

 Вважаю, що так сталося, тому що Кличко позбавив киян можливості впливати на долю міста і тепер вони жодним чином не контролюють та не визначають того, як витрачаються міські гроші.  Команда мера думає: призначення мешканців столиці - справно платити податки та збори, а не “втручатися” у їхні справи. Тож Кличко з поплічниками з кожним днем знищують місцеве самоврядування.

Крім того, електронні петиції, на яких набирається достатня кількість підписів мешканців столиці не розглядаються, вимоги киян не виконуються. Скажімо, кияни неодноразово на сайті Київської міської держадміністрації ініціювали петиції з вимогою очистити місто від маршруток, замінивши їх автобусами, тролейбусами і трамваями. І у 2016 році мер навіть пообіцяв позбавити столицю від маршруток. Минуло 4 роки - проблему досі не вирішено. І це далеко не поодинокий випадок.

Додам ще те, що в Києві відбувається фальсифікація громадських слухань. Замість зібрати справжніх мешканців та дійсно дослухатися до їхньої думки, Кличко та його команда приводять на слухання “своїх” людей.

“І, звісно, отримують те, що хотіли: знищують зелені зони столиці, історичні пам’ятки, а на їхньому місці будують багатоповерхівки та ТРЦ. Причому цинічно прикриваючи це неподобства нібито інтересами киян!

Щодо місцевих референдумів, то їх відмінив у свій час ще п’ятий президент України Віктор Янукович, але їх досі не повернули. Маючи підтримку у Верховній Раді, Кличко не зробив абсолютно нічого, щоб повернути цей інструмент народовладдя для киян та українців загалом. Наша команда Громадського руху «Рідної країни» зробить все, щоб повернути мешканцям Києва такі інструменти народовладдя, як місцевий референдум, справжні громадські слухання та дієвий механізм петицій. Місто має працювати в інтересах киян, а не друзів мера.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Кличко,Київ,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.