У КИЄВІ ПРОЙДЕ ВІДКРИТА ЗУСТРІЧ З СЕРБСЬКИМ КОНФЛІКТОЛОГОМ ГОРАНОМ ЛОЯНЧІЧЕМ

21 листопада 2017, 17:48
Власник сторінки
0
33

26 листопада o 16:00 в MediaHub на вул. Омеляновича-Павленко 4/6 буде здійснено повторний показ фільму «Примирення: десять років після війни». Також після показу відбудеться зустріч з Гораном Лоянчіче

«Примирення: десять років після війни» – документальна стрічка, присвячена зустрічі молодих албанців та сербів через 10 років після війни на Балканах. Герої стрічки намагаються зрозуміти один одного та знайти шляхи порозуміння.

 

Вперше кінопоказ «Примирення» відбувся влітку 2017 у Києві та викликав великий інтерес з боку громадських активістів, представників волонтерської спільноти та ЗМІ. Саме тому, на їх чисельні прохання, було прийнято рішення про організацію другого заходу.

 

Горан Лоянчіч – фахівець з урегулювання конфліктів, який понад 17 років працює над зі спільнотами, розділеними збройним конфліктом. Він керував проектами створення багатоетнічного уряду в громаді Буяновац (Сербія) та координації відносин між муніципалітетами Буяновац і Ліллехаммер (Норвегія). 

 

Після перегляду кінофільму всі охочі зможуть поставити запитання експерту.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: goo.gl/QE9UT2

 

Захід організовано канадською неурядовою організацією Stabilization Support Services за фінансової підтримки Уряду Великої Британії та Посольства Великої Британії в Києві.

 Контактна особа:

Карина Свідерська
Координатор проектів
Преставництва Stabilization Support Services в Україні
тел: +380632777900
ел.адреса: karynakaluzhskaya@gmail.com


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.