15 жовтня відбудеться благодійний аукціон картин «Зігріваємо добром»

08 жовтня 2015, 11:57
Власник сторінки
0
71
15 жовтня відбудеться благодійний аукціон картин «Зігріваємо добром»
Благодійний аукціон картин «Зігріваємо добром» на підтримку дитячих закладів

15 жовтня відбудеться благодійний аукціон сучасного мистецтва «Зігріваємо добром». Початок заходу о 15:30. Організовує акцію благодійний фонд «Національне Відродження».

15 жовтня відбудеться благодійний аукціон сучасного мистецтва «Зігріваємо добром». Початок заходу о 15:30. Адреса: UBI Конференц Хол «SHOW» (7 поверх), вул. Дорогожицька, 8. Організовує акцію благодійний фонд «Національне Відродження».

На аукціоні можна буде переглянути та придбати картини сучасних українських митців – Матвія Вайсберга, Олексія Белюсенка, Емми Андієвської, Сергія Позняка, Бориса Єгіазаряна та інших, в тому числі молодих київських митців. Всього буде представлено до 30 лотів у різних жанрах.

Благодійний захід має на меті збір коштів для дитячих закладів, де перебувають сироти, діти-біженці зі Сходу і Криму та звичайні українські малюки. На зібрані гроші буде закуплено речі, необхідні вихованцям дитячих садочків, шкіл, інтернатів та центрів для переселенців взимку. А саме – обігрівачі, теплий одяг, ковдри тощо.

Захід обіцяє бути цікавим – крім виставки-аукціону на гостей чекають виступи оперної діви Олени Гончарук та фокусника Симона Двірного. Ведучий вечора – Олександр Марк.

Мистецький аукціон відбудеться за підтримки таких партнерів, як Торгово-Промислова Палата України, ТзОВ «Галіція Трейд». 

Інформаційний партнер аукціону картин – «Яскраве радіо».

На захід запрошуються політики, бізнесмени, представники громадських організацій, діячі культури та звичайні кияни. Вхід вільний, для відвідувачів бажана попередня реєстрація за телефонами: (044) 425 86 77, (044) 221 00 91. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: благотворительность,культура,аукціон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.