Благодійний аукціон «Зігріваємо добром» об’єднав благодійників та митців

16 жовтня 2015, 15:34
Власник сторінки
0
29
Благодійний аукціон «Зігріваємо добром» об’єднав благодійників та митців
Фото: Володимир Фоміних

15 жовтня у UBI Конференц Хол «SHOW» відбувся благодійний мистецький аукціон на підтримку дитячих закладів «Зігріваємо добром».

15 жовтня у UBI Конференц Хол «SHOW» відбувся благодійний мистецький аукціон на підтримку дитячих закладів «Зігріваємо добром». Під цим гаслом ініціатива об’єднала художників, благодійників, волонтерів та інших небайдужих людей.

Виручені від продажу картин кошти організатори планують витратити на покращення умов у дитячих закладах, які мають проблеми з опаленням – центрах для переселенців та сиріт, школах та дитсадках. Обігрівачі, ковдри та теплі речі – усе це дозволить зігріти малечу взимку.

Усього на благодійному аукціоні було представлено 29 лотів, серед яких картини таких видатних художників, як Матвій Вайсберг, Олексій Белюсенко, Олександр Кольцов, Сергій Позняк, Борис Єгіазарян. Крім того, організатори підтримали молодих київських митців. Одна з робіт, картина київської художниці Маргарити Рєзнік з красномовною назвою «Давайте допомагати дітям», була виставлена на торги у відкритому аукціоні. Авторка написала її спеціально для благодійного заходу. Також символічними лотами стали роботи «Мадонна Донбасу» уродженця Краматорська та картини переселенки із Донецька Людмили Охременко.

«Під нашою опікою – понад 260 соціально незахищених дітей, які проживають у Центрі для переселенців у Коцюбинському, «Отчому домі» та «Лісовій заставі», – зазначила виконавчий директор фонду «Національне Відродження» Ірина Чижова. – Питання опалення наразі є надзвичайно актуальним. Окрім повсякденних речей, малюки надзвичайно потребують людського тепла». За словами організатора, такі акції покликані робити життя дітей більш затишним та щасливим.

Благодійну ініціативу підтримали своїми виступами співачка Олена Гончарук та фокусник Симон Двірний. Ведучий заходу – Олександр Марк – завзято підігрівав публіку жартами і закликами придбати лоти.

Родзинкою вечора став розіграш призів серед присутніх гостей. Учасники лотереї отримали фітнес-гарнітуру HUAWEI TalkBand B1, книги видавництва «Смолоскип», збірку віршів Ади Роговцевої з її автографом та платівку гурту «Гайдамаки» з підписом вокаліста Олександра Ярмоли.

Мистецький аукціон відбувся за підтримки таких партнерів, як Торгово-Промислова Палата України, ТзОВ «Галіція Трейд», компанія HUAWEI, видавництво «Смолоскип». Інформаційний партнер аукціону картин – «Яскраве радіо».

Картини, які не було реалізовано, охочі зможуть придбати на пост-аукціоні у режимі онлайн на сайті фонду «Національне Відродження». Кошти від продажу будуть спрямовані на потреби закладів, де перебувають сироти, діти-біженці зі Сходу і Криму та звичайні українські малюки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: аукціон,благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.