Сінцов Генадій Львович, голова Дарницької РДА дуже любить комуняк

25 серпня 2015, 19:39
Власник сторінки
1
147

Виявляється, що наш київський дарницький районний голова, Сінцов Генадій Львович, дуже «трєпєтно» ставиться до будьонівців та більшовицької матросні, що активно воювала проти УНР.

Виявляється, що наш київський дарницький районний голова, Сінцов Генадій Львович, дуже «трєпєтно» ставиться до будьонівців та більшовицької матросні, що активно воювала проти Української Народної Республіки в складі «1-й Украинской Советской стрелковой дивизии». Річ про пам’ятник бронепоїзду «Таращанець», що знаходиться в парку з такою самою назвою.

Це той самий «Таращанець» що вдарив в тил 4 липня 1919 року, наступаючим на Київ з боку Жмеринки військам Петлюри.

Тобто ще один пам’ятник ворогам України та її державності, недолюдкам, що вбивали патріотів, учасників визвольних змагань!

Думаю багато людей знає цей парк та пам’ятник. Я також раніше з відразою ходив та дивився на нього. Але парк був занедбаний і я просто думав, що до нього у міської влади «не доходять руки».

І ось місяць тому почалась реконструкція парку, під річницю Незалежності, а може під вибори … Я подумав, ну нарешті!
Але не так сталося, як гадалося.

Парк відремонтували, поклали гладенький асфальт та газон. Встановили новенькі лавки. І в центрі цієї краси … одоробло з будьонівцями та матроснею …

В день незалежності спостерігаю видовище. Поважний голова району, Генадій Сінцов, у вишиванці із свитою відвідує парк, хвалить асфальт та лавки і «фоткаєтся» на фоні цього «одоробла»…

Мені цікаво, вони хоч замислювались, що думають діти спостерігаючи цих антигероїв та ворогів України на постаменті?

А може це хитрий план, «многоходовочка» з освоєння міського бюджету, адже щоб прибрати «пам’ятник» прийдеться псувати газон та асфальт, а потім їх заново робити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Дарница
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.