Здоров'я киян

19 травня 2015, 12:10
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
32
Здоров я киян

Київрада планує збільшити фінансування програми "Здоров'я киян" на 90 мільйонів…

Київрада планує збільшити фінансування програми "Здоров'я киян" на 90 мільйонів… Ну невже депутати не розуміють, що здоров’я Киян залежить в першу чергу від доступних комунальних тарифів, низьких цін на громадський транспорт, на продукти харчування, тощо. Від того, що в лікарнях зроблять новий ремонт чи забезпечать ту ж лікарню новим обладнанням, здоров’я киян не стане кращим. Я не говорю вже за корупцію в медустановах.
На мою думку, програма «Здоров’я киян» це джерело відмивання бюджетних коштів! Програма була заснована паном Черновецьким і вдало працювала на благо «молодої команди». Не дивно, що напередодні місцевих виборів, команда Кличка виділила ще 90 мільйонів на цю програму. 
Вважаю, найраціональніше використовувати бюджетні кошти в контексті «здоров’я киян» - це залучати іноземних спеціалістів до сумісної роботи над модернізацією утилізації та переробки відходів. Адже саме сміття є першочерговим екологічним чинником забруднення Києва, що призводить до сумних наслідків. 
Наразі, перше, що нам потрібно це:
- будівництво сміттєспалювальних заводів;
- жорсткий контроль за компаніями, які здійснюють вивезення відходів, з залученням громадських організацій.
Ось реальні кроки до покращення здоров`я киян, а не чергове розкрадання мільйонів!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.