ШкільнеLive: 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького

08 березня 2015, 13:03
Власник сторінки
благодійність
0
70
ШкільнеLive: 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького
svitmolodi.com.ua

4 березня 2015 в гімназії "Троєщина" відбувся відкритий урок на честь 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького, видатного українського композитора, автора музики гімну України.

4 березня 2015 в гімназії "Троєщина" відбувся відкритий урок на честь 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького, видатного українського композитора, автора музики гімну України. Про особливості уроку та враження його відвідувачів розповість перший (пілотний) випуск ШкільнеLIVE від першого шкільного молодіжного порталу "Світ Молоді".

 
Програма заходу вдало поєднала в собі концерт учнівської творчості, вікторину, перегляд патріотичних відеоматеріалів та декламування віршованих творів. Основними глядачами в залі були учні 5-7х класів, які із задоволенням прокоментували життєвий шлях Михайла Вербицького та свої враження від підготовленої програми.
 
Проект ШкільнеLive дозволить кожному глядачу поринути в атмосферу шкільного життя та немов перенестись до епіцентру подій, що організовані талановитими дітьми столичних навчальних закладів. Слідкуйте за нашими анонсами!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: школа,мероприятие,репортаж,захід,Троєщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.