Небайдужі серця в ДКУ «Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів»

12 січня 2015, 13:03
Власник сторінки
0
37

Новорічні свята - найулюбленіші свята для усіх діточок. Саме в ці дні, усі діти світу щиро чекають на подарунки під ялинкою від Діда Мороза, пишуть йому листи з побажаннями та вірять в святкові дива,

Новорічні свята - найулюбленіші свята для усіх діточок. Саме в ці дні, усі діти світу щиро чекають на подарунки під ялинкою від Діда Мороза, пишуть йому листи з побажаннями та вірять в святкові дива, які трапляються під Новий Рік.

Напередодні Нового Року до Благодійного Фонду «Небайдужі серця» звернулась директор ДКУ «Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в Житомирський області Дорошенко Л. І. з проханням подарувати діткам Новорічне свято, про яке вони так мріють. В цьому реабілітаційному центрі проживає 78 дітей-інвалідів і ще 68 дітей проходять реабілітацію. Кожна дитинка з вірою та надією на диво, написала та намалювала листа до Діда Мороза, про те, який подарунок вона хоче отримати на Новий Рік.

Благодійний фонд «Небайдужі серця»з турботою і теплом віднеслися до побажання кожного малюка. Зібравши необхідну суму, волонтери благодійного фонду закупили новорічні  подарунки, солодощі, ялинки та прикраси.Подарунки, про які діти мріялита написали у своїх листах Діду Морозу були вручені на Новорічному вогнику, який відбувся в школі-інтернаті. Всі дітита їх батьки були вражені та приємно здивовані, коли усі бажання дітей були виконані! Саме в таку мить дітки вірять в справжнє диво. 

Новий Рік для дітей, які знаходяться в інтернаті це не просто свято, а надія та сподівання на те, що чудеса все таки трапляться. Тому, не залишайтеся байдужими до тих, кому так потрібна наша турбота і кому ми можемо допомогти.

Щиро дякуємо кожному хто прийняв участь у зборі коштів для здійснення дитячих бажань!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: благотворительность,фонд,благодійність,діти,допомога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.