Попри масу виявлених в клубі порушень, Sport Life виграє судову справу

10 січня 2015, 11:28
Власник сторінки
0
238
Попри масу виявлених в клубі порушень, Sport Life виграє судову справу

Здається, скандальна справа мережі фітнес клубів „Sport Life” досягає свого апогею! Адже навіть Прокуратура міста Києва визнає досудове розслідування неефективним.

Інформуючи про те, що під час розслідування вікритого провадження стосовно діяльності „Sport Life” допущена незрозуміла тяганина. В зв’язку з чим, Дарницьким РУ внесено подання столичному ГУ МВС України в м. Києві про усунення порушень вимог кримінального процесуального законодавства. Також, з метою зрушення справи з „мертвої точки”, начальник слідчого відділу Дарницького РУ призначив іншого слідчого. Втім, є великі сумніви, що це хоч якось допоможе притягнути винних до відповідальності...

Окрім того, надійшла інформація про те, що керівництво „Sport Life” теж не дрімає! Адже вони, внаслідок проведених перевірок та винесених рішень, зокрема: про застосування до мережі фінансових санкцій, вимог сплатити борг та інших повідомлень і рішень (котрі, звичайно, підтверджували обгрунтованість претензій колишніх співробітників клубу), в свою чергу - звернулися до суду з позовом до державної податкової інспекції у Печерському районі головного управління Міндоходів у м. Києві! З вимогою скасувати вищевказані рішення! На підставі того, що докази, які надали колишні працівники клубу – по факту недійсні (пояснення фізичних осіб і копії квитанцій - не являються первинними документами. Аудіо та відеоматеріали – здобуті незаконним шляхом)!

В ході перевірки з’ясувалося, що колишні працівники таки мали трудові відносини із „Sport Life”...

Також, Печерське ДПІ підрахувало низку правопорушень та зобов’язало стягнути з клубу „Sport Life” борг, штрафні та фінансові санкції у сумі 44,586грн., 45,946грн. та 118,662грн. (загалом -  209,194грн.)! Щоправда згодом, сума штрафів була зменшена...

Далі – результати перевірки діяльності клубу „Sport Life”.

Є проблема: 
Робота у Sport Life
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Спорт,суд,фитнес,нарушения,тренажерный зал,фитнес центр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.