Лист - подяка Батьківського комітету Деснянського району

22 серпня 2014, 15:25
Власник сторінки
0
2211
Лист - подяка Батьківського комітету Деснянського району
Лжеочільник освітян Деснянського району Гончаров Г.Ю.

Неминуче завершення кар'єри горе-чиновника Гончарова Г.Ю.!

Непохитно стоїть віднині величезна вартова башта української національної єдності, збудована у тріумфі суспільної свідомості та трагічних жертвах «апостолів народної свободи», які віддали свої життя, розпалюючи революційні вогні Майданівської ночі. Незламна міць духу козацького розсіяла темряву над Україною. Відродження величі нескореного славного народу українського – щедрий спадок, залишений героями Майдану вірним синам Вітчизни, що плекають цей скарб, зрощуючи паростки пробудженої гідності та моралі.

Кожен українець у сьогоденні своїм обов’язком має вважати розбудову із попелища насліддя попередньої влади нового європейського майбутнього України. І стояти осторонь святої боротьби зі зрадниками української соборності - недобитками «владних попередників» у скрутний для Батьківщини час є неприпустимим.

Саме тому батьківський комітет Деснянського району міста Києва звертається зі словами вдячності до всіх однодумців та керівників держаних установ, які не залишились байдужими до численних звернень батьків і вчителів освітніх закладів району з приводу не виваженого рішення про призначення на посаду начальника управління освіти Деснянського району колишнього «зав. гару» із сумнівною репутацією та ще більш сумнівною освітою – хулігана та корупціонера Гончарова Геннадія Юрійовича, більше відомого, відповідно до його кваліфікації, як «Гена – тракторист».

Як нам повідомили надійні джерела в Київській міській державній адміністрації, добігають останні дні кар’єри «Гени – тракториста» в якості очільника освітян Деснянського району. Наші щирі сподівання на професіоналізм та здоровий глузд нової народної влади виправдались. Несамовитий батьківський крик обурення та незгоди із кадровою політикою в альма-матер української духовності, кузні натхнених молодих сердець – освіті та науці почуто. Аморальним, духовно обмеженим, безчесним та безпринципним людям нема місця в світлині знань! Завершується відверта брехня «регіонально партійного» супостата, а разом з нею - і його ганебна зрада рідній Вітчизні.

І вже б здавалося кінець прийшов знущанням блазня і відповідь його перед законом невідворотна, як Дамоклів меч, проте, на думку зРАДНИКА замало шкоди ще заподіяв він.

Так, нещодавно «Гена – тракторист» виступав перед шановною аудиторією вчителів і вихователів з черговою, написаною для нього підлабузними чиновниками, промовою про підготовку закладів освіти до нового навчального року. І серед іншого, а, зокрема, серед «заїжджених» обіцянок про капітальні ремонти покрівель та фасадів, заміну вікон, встановлення у харчоблоках систем очистки води, пролунали слова подяки батькам, які наперекір економічній кризі, власними коштами підтримують навчальні заклади району, встановлюючи бойлери, металопластикові вікна та роблячи ремонти у класах, де навчаються наші діти. Тут хочеться сказати Вам, Геннадію: «Авжеж! Так це звичайно! Хто, як не ми?!!». Ганьба! Такого блюзнірства у стінах державних установ не чули вже давно! Блюзнірства над дітьми! Це жах! Та сором…

Але край лицемірства вже близько! Душа радіє. І серце потрохи заспокоюється за долю дітей наших, їх освіченість, духовний та культурний зріст.

До речі, ще декілька слів про підлабузництво та зраду. Завдяки неминучому, практично щоденному збільшенню наших однодумців та прихильників, ми отримали достойменні дані згідно списків членів первинної «регіонально партійної» організації Деснянського району про, так би мовити, «людей Гончарова Г.Ю.», які користуючись можливостями свого заступника «Гени – тракториста», так само підступно оминули люстраційні заходи.

Значна частина людей, чиї імена наявні в переліку (варто зазначити, що певні імена досить відомі для мешканців Деснянського району), вже не працюють в органах державної влади, що безумовно позитивно впливає на розвиток району, столиці та країни в цілому.

Проте, залишились й такі, кому вдалося боягузливо заховатись у тіні. В той час коли палали вогні Майдану, коли їдкий запах горілої гуми віщував солодкий присмак вибореної свободи, коли під кулями люто билися з ворогами героїчні сини України, вони – затяті представники попередньої влади міцно трималися за свої крісла у життєво важливих районних державних установах, як то наприклад, Деснянська районна адміністрація.

Так, і на часі, обіймає свою посаду в районній адміністрації поплічниця колишнього «зав. гару» горе – чиновника Гончарова Г.Ю., нещодавній представник, особливо зосередимо увагу на цьому, первинної ячейки організації Партії регіонів в Деснянському районі – Дідик Ольга Миколаївна.

Звичайно, всім відомо, що за минулої влади державних службовців в примусовому порядку змушували вступати до лав регіональної партії незалежно від особистого бажання та політичних поглядів. Проте, можливість бути у складі первинної ячейки партійної організації мали лише «особливо привілейовані» поплічники тиранічного режиму.

Зазначимо, що Дідик О.М. є уродженкою Білорусії, країни, офіційні представники якої в момент ескалації конфлікту на сході нашої Батьківщини проголосували на засіданні Генеральної асамблеї ООН проти резолюції щодо підтримки територіальної цілісності України та визнання «референдуму» в Криму недійсним.

Невже немає дійсно щирих патріотів, незаангажованих кваліфікованих спеціалістів, які з великою повагою та гідністю будуть служити державі, обіймаючи такі відповідальні посади, зокрема, в районних установах державної влади?! Звичайно є, і таких чимало! Чому ж місця професіоналів займають люди негідні високого звання державного службовця? І відповідь на це питання в конкретно даному випадку – це поєднання Ольгою Миколаївною навичок стрип-пластики (про що свідчать танцювальні відеоролики з її участю на просторах інтернету) та «державної служби» її роботодавцю Гончарову Г.Ю. Це якась вакханалія, сором!

Однак, вже незабаром, завдяки плідній роботі громадських активістів та люстраційним заходам, завершується жахлива аморальна доба освітян під назвою «Гена – тракторист». І маємо сподівання, що разом з нею завершується перебування в районних владних установах підлабузників Гончарова Г.Ю., які боягузливо засіли у тіні. Всіх витягнуть на світло суду народного. Справедливість та закон не відворотні!

З Днем Незалежності України!

Слава Україні! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: школа,корупція,освіта,день незалежності,вчитель,Деснянський район,вихователька,узурпація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.