Діалог з "попередником" не замовляли, проте відповідь, Золотце, отримаєте!

03 серпня 2014, 16:24
Власник сторінки
1
136
Діалог з  попередником  не замовляли, проте відповідь, Золотце, отримаєте!

Гончаров Г.Ю.: горе - майбутнє освітян Деснянського району міста Києва

«Мов водопаду рев, мов битви гук кривавий,
Так наші молоти гриміли раз у раз;
І п'ядь за п'ядею ми місця здобували;
Хоч не одного там калічили ті скали,
Ми далі йшли, ніщо не спинювало нас».

Іван Франко


Батьківський комітет Деснянського району щиро вдячний Вам, Геннадію, за «оперативний» відгук на наші звернення. Не минуло й двох тижнів, як на просторах Інтернету з’явилась Ваша відповідь на несамовитий крик незгоди батьків та вчителів освітніх закладів району із, так би мовити, не повною Вашою відповідністю посаді очільника управління освіти Деснянського району. Не відповідністю – моральною, духовною, культурною… І цей крик обурення та обєктивного страху за майбутнє наших дітей мали почути на всіх щаблях районної та міської влади. Ми плекали надію і сподіваємось зараз, що нова народна демократична Майданівська Влада почує наш заклик до справедливості та правди і розсіє морок – спадщину минулої влади.

Однак, Ваша «виправдовувальна» відповідь, Геннадію, з’явилась на сторінці Facebook голови Деснянської районної адміністрації Кузика Петра Миколайовича з смисловим акцентом на начебто цілковиту підтримку Вас з боку районної влади, як «відданого» державного службовця з нібито патріотичними європейськими ідеалами Майдану. Хоча Ви, Геннадію, ярий «регіонально партійний» представник «попередників», перебіжчик на сторону переможців, підступно оминувший люстраційні заходи. Ваше сумління дозволило Вам переступити через істинні людські принципи та спаплюжити народну довіру до дійсно гідного сина Майдану – районного голови Кузика П.М., розміщенням хитрої суміші реальних фактів та відвертої брехні своєї відповіді на сторінці першого обличчя найбільшого міського району в Україні – Деснянського.

Очікувати від Вас дійсно європейського рівня поведінки державного службовця, а саме – добровільного звільнення у зв’язку із висловленою недовірою до Вашої компетентності та наявними фактами корупційних зловживань і ганебної хуліганської поведінки згідно зведень правоохоронних органів, – є просто фантасмагорією. Тому батьківський комітет Деснянського району з повагою звертається до голови Деснянської районної адміністрації з проханням прийняття вірного кадрового рішення та недопущення корупційних схем у світлині духу української нації – освіті та науці.

Шановний Петро Миколайовичу, уважно придивіться до кола «зРАДНИКІВ», якими Ви оточили себе. Непрофесійні поради не можуть привести до наведення порядку та злагодженої роботи механізму державних установ районної влади, тим паче, освітньої галузі. Адже освіченість наших дітей – це запорука міцного майбутнього українського народу. І на часі наше майбутнє потребує виключно високодуховних кваліфікованих працівників, які мають плекати зерно знань та культури в душах молоді.

Шановний Петро Миколайовичу, батьківський комітет Деснянського району сподівається на Вашу всебічну підтримку, як людини високої гідності та честі, у цьому наболілому, безумовно важливому питанні.

До речі, Геннадію, у відповіді Ви оминули увагою Ваші заслуги перед органами правопорядку у вигляді статтей «дрібне хуліганство» та «завдання тілесних ушкоджень». Варто зазначити, що тілесні ушкодження були завдані Вами, як «істинно європейським чиновником», відвідувачу Деснянської районної адміністрації.

Залишили Ви без коментарів й існуючі на сьогоднішній день внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за номерами №№ 31974, 31975 про корупційні правопорушення, скоєні Вами в частині зловживання службовим становищем. Проте, сподіваємось, що Вашу «неуважність» з порушених питань компенсує відповідна робота правоохоронних органів по даному напрямку.

Окремо хочемо зосередити Вашу увагу, Геннадію, що Андрію Хіщуку, як і решті членів батьківського комітету, зовсім не смішно, а, навпаки, гірко від того, що керувати навчальним процесом наших дітей буде людина (тобто Ви), яка всі свої владні зв’язки та можливості використовує для «кришування» незаконного міні ринку, розміщеного без жодних правових підстав в період мораторію, з численними порушеннями земельного та містобудівного законодавства.

І взагалі, Геннадію, чи не хочете Ви сказати, що таку палку патріотичну промову під назвою «Не все те золото, що активіст або Хто замовляв діалог влади з народом?» написали Ви особисто?! Це викликає цілком обґрунтовані сумніви, адже після особистого спілкування з Вами, стає очевидно зрозумілим, що з під Вашого пера не вийде настільки гарно творчо написана промова. Підбір фактів, правдивість цифр, ілюстрацій, смислових акцентів – не залишає особисто у нас жодних сумнівів. Тут відчувається рука підлабузних Вам працівників, державних службовців, які роками відточували майстерність красивими, але порожніми, словами відповідати на людські звернення, наболілі, а інколи – життєво необхідні.

Тому, хотілося б звернутись безпосередньо до автора статті. Шановна творча державний службовець, памятайте про названі Вами Майданівські заклики до правди: правди про хабарі, про корупцію, про відсутність чітких життєвих перспектив, правди про наше з вами реальне життя. Пробудіться! Прозрійте! Кого Ви підтримуєте, кому допомагаєте, на кого покладаєте свої надії? Чий бік Ви зайняли?!

Мораль. Саме з великої літери. Морок, справжнісіньке пекло, принципова позиція, відповідальність перед співгромадянами, Майдан, АТО, Схід та Захід, …гуманітарна допомога!!...солдатам!!?…- сильні слова пролунали від Вас, проте без душі, несправедливі звинувачення, дійсно просто чиїсь фантазії.

Душа стогне від несамовитого болю, серце плаче, Україна у вогні, війна, помирають гідні сини народу, віддають свої життя за свободу, правду, соборність! І Ви в скорботний час кривавої боротьби, укорінюючи в собі підлабузництво до зРАДНИКА, горе - очільника освітян Гончарова Г.Ю., спекулюєте такими високими цінностями, так бездарно витрачаючи свій талант. Схаменіться, поки ще є час!

А Вам, Геннадію, на майбутнє радимо запамятати, що поставити крапку Ви не спроможні, адже крапка, як і останнє слово, - це воля та право народу. Право конституційне, моральне, духовне, здобуте в кривавій боротьбі революції гідності простими людьми – студентами, молодими фахівцями, робочими, утомленим «середнім класом», пенсіонерами, громадськими активістами.

І тиші не буде. Справедливість буде!

Слава Україні!


Батьківський комітет

закладів освіти Деснянського району

міста Києва                                                                               01.08.2014

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: школа,корупція,Десна,влада,освіта,вчитель,Деснянський район,узурпація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.