Київенерго і Ахметов

26 червня 2014, 12:10
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
229

Треба негайно повернути стратегічне підприємство законному власнику!

Вже 3 місяці у нас іде неоголошена війна з Росією і весь цей час Рінат Леонідович Ахметов є пособником країни-агресора та фінансовою опорою терористів на Донбасі. Виникає цілком логічне питання: - чому досі в його руках знаходиться таке стратегічно важливе підприємство, як Київенерго, від якого залежить робота всіх органів центральної влади та всіх військових об'єктів у місті Києві?!?! 

           

При тому, що юридично Київенерго - в руках киян, адже всі ТЕЦи і теплотраси з теплопунктами є власністю територіальної громади Києва та використовуються Київенерго "на пташиних правах" без належного юридичного обгрунтування ... 
Фактично, Київенерго Ахметова - це контора з ліцензією і купою дротів, яка юзає власність киян, зашибаючи купу бабла та ще й вимагає постійних дотацій з бюджету міста... 

Думаю, завданням нової київської влади має стати підняття питання про негайне повернення Київенерго його законному власникові - киянам!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: КМДА,Виталий Кличко,УДАР,Київ,УДАР Віталія Кличка,Київрада,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.