Дякую!

01 червня 2014, 10:07
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
47

Щиро дякую за довіру, дорогі кияни!

Троєщина, виборчий округ №19

Мій результат - 610 голосів "за" - це 2.51%. Дякую за довіру, дорогі мої! 

Я щиро дякую кожному, хто віддав за мене свій голос на виборах до Київської міської ради! Я відчуваю колосальну відповідальність перед вами, дорогі мої сусіди. 
Разом ми зробимо рідний Деснянський район зразком чистоти та затишку, а Троєщина неодмінно стане центром політичного, соціального та культурного розвитку столиці. Ми зможемо! Ми сильні!

P.S.: До Київради від нашого округу пройшов Василь Севериненко, партія "УДАР". Тепер у нього є кредит довіри та 500 днів часу, щоб довести мешканцям Троєщини свою любов не словом, а ділом. Будемо уважно стежити за його діяльністю.  
Нагадаю, що восени 2015-го року відбудуться вже чергові вибори Київської міської ради та мера.

P.P.S.: Нам необхідне повне перезавантаження влади. 
1. Вже цієї осені мають відбутися перевибори Верховної Ради. 
Я пропоную більше - ці вибори мають пройти так, як того хоче українське суспільство - за відкритими партійними списками! Треба тиснути на владу.
2. Кияни також чекають відновлення районних рад та повернення Києву місцевого самоврядування! Я пропоную більше - замість "совдепівських" районних рад створити та провести вибори до рад мікрорайонів. Так ми отримаємо справжнє місцеве самоврядування. І знову ж таки - потрібен потужний тиск громадського суспільства на нову українську владу. Тільки так, тільки разом.

Ви підтримуєте? :)


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киевсовет,депутат,УДАР Віталія Кличка,киеврада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.