Штаб оборони Києва збирає 24 травня о 15.00 екстренну нараду

24 травня 2014, 08:54
Власник сторінки
полІтолог
0
Штаб оборони Києва збирає 24 травня о 15.00 екстренну нараду
Сьогодні, 24 травня, о першій годині ночі Штаб оборони Києва встановив намет Координаційного Центру на Хрещатику перед входом до будівлі Київради

Штаб оборони Києва (ШОК) збирає о 15.00 екстренну нараду в наметі Координаційного центру на Хрещатику, 36 у зв’язку з надзвичайним станом виборчої кампанії.

Штаб оборони Києва (ШОК) збирає о 15.00 екстренну нараду в наметі Координаційного центру на Хрещатику, 36 у зв’язку з надзвичайним станом виборчої кампанії. Про це повідомила прес-служба Блоку соціального партнерства "Порядок і Достаток".

- Ми повинні поставитися з усією серйозністю з ситуацією, яка складається навколо виборів до Київської міської ради і Президента України, - заявив черговий модератор засідання, співкоординатор ШОК Володимир Лисенко, - не тому, що відбувається щось екстраординарне, а тому, що відбувається те, що й завжди – і воно є екстраорднарним в нових, післямайданівських умовах. Як нічого й не сталося, продовжуються підкупи виборців, протиправні зняття кандидатів з виборів, багато чого незрозумілого твориться у виборчих комісіях – частина членів комісій відверто ігнорує їх роботу, зриває засідання, виникають дуже незрозумілі неполадки сервера. Дехто з кандидатів використовує для агітації й пропаганди такі методи як шантаж, погрози активістам кандидата-суперника, брехня, хамелеонство і таке інше. Все це було й раніше. Але тепер кров героїв – і тих, що полягли в бою за Україну, і тих, що вижили і здобули перемогу, - вимагає від нас іншого погляду на такі речі. Ми просто не можемо собі дозволити примиритися з облудою і брехнею.

Штаб оборони Києва протягом останніх двох тижнів провів велику роботу з дослідження прихованих процесів у виборчій активності, виявив чимало доволі прикрих фактів, доклав чимало зусиль для припинення або принаймні викриття темних оборудок, які чинили кандидати від минулої влади у намаганні залишитися і у владі майбутній.

Координатори Штабу вважають, що в останін дні перед виборами, в день виборів та під час передачі бюллетенів і підрахунку голосів очікуються несамовите маніпулювання усіма можливими засобами з метою наситити владу колишніми тушками і таким чином легалізувати їх.

Сьогодні, 24 травня, о першій годині ночі Штаб оборони Києва встановив намет Координаційного Центру на Хрещатику перед входом до будівлі Київради і КМДА. До складу Координаційного Центру Штабу оборони Києва увійшли відомі київські активісти і правозахисники.

Сьогодні, 24 травня, о 15.00 координатори Штабу оборони Києва (ШОК) проведуть широку екстренну нараду для визначення плану дій в напрямку запобігання будь-яким намаганням спотворити народне волевиявлення, що на думку координаторів Штабу може бути прирівняне до спроби повалення конституційного ладу України та встановлення окупаційної влади.

Протягом суботи, неділі і частково понеділка активісти Штабу контролюватимуть в Києві дотримання законності, фіксуватимуть порушення і добиватимуться вжиття належних заходів правоохоронними органами. Інформація, зібрана активістами Штабу оборони Києва і пильними киянами, акумулюватиметься Координаційним Центром, оброблятиметься юридичним відділом та надаватиметься до розгляду органам правопорядка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,вибори,підкуп виборців,Штаб оборони Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.