Камінець у каші

24 березня 2011, 17:21
Власник сторінки
Журналіст, кореспондент ТСН, 1+1, ведуча
0
4928

Як тут не вірити у припливи і місячні…побачення з Землею

 ( щоб правильно розуміти зазадалегідь...йдеться про перигей - припливи і відпливи місяця - коли місяць наближається на максимально близьку відстань до Землі. Цього разу це було 356 тисяч кілометрів. І пророкували усі ці депресіїї та невдачі -)))))))

Перший мій піст, бо лише три тижні тому як похрестилася, триває. Зранку їм вівсяну чи перлову кашу. І залишаюся без половини зуба – несподівано камінець трапився. Якось так стало боляче…Нині зуб запломбували – мінус кількасот гривень. Буває. Японцям нині гірше.

 

Того ж дня ввечері була на заняттях із сальси. Назбирала купу дівчат у свою маківочку – планували чаю десь випити. Рідний чоловік однієї колеги та потенційний її партнер, засоромився і втік – чекав у авто на вулиці. І ось його авто світить мені в очі - думаю, мабуть хоче. щоб я його пропустила. а вуличка така вузенька, запаркована.  Збираюся здати назад. І бух! Втаранилась у низенький чорненький парканчик. Сльози підступили – але тримаюся.

 

І як тут не вірити в попередження астрологів та інших мудрих людей, що цей тиждень складний, нервовий. З магнітними бурями, стресами та іншими несправедливостями.

Подумалось. А буває отак не тиждень, а два? Чи ще довше?

 

І головне є кого в цьому винити - місяць. З приливами і відливами.

 

Землетрус в Японії змістив вісь обертання Землі на 15 сантиметрів. Таким чином, наша планета пришвидшила свій рух, а доба скоротилася на 1,6 мікросекунди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.