Буковельські канікули

11 січня 2011, 17:44
Власник сторінки
Журналіст, кореспондент ТСН, 1+1, ведуча
0
4871

Безліч плюсів, але я хочу додати і трохи дьогтю в діжку з медом.


 

Неймовірні краєвиди, хороші траси, європейські ціни...

 


 

 В готелі «Чабан», де поселилися – номер коштує дві тисячі гривень за добу – це чи не найбюджетніший варіант. А от води у новорічну ніч не було ані гарячої, ані холодної, У номері температура сягала не вище 15 градусів (обігрівачів не було і за дві ночі ми мало не замерзли), а ще нестерпно смерділа каналізація. Хоча персонал був дуже милим і це додавало оптимізму.

 

А ще трапилася 3 січня прикра ситуація з парубком із нашої компанії. Якийсь сноубордист наїхав на лижника. І навіть не зупинився запитати, чи все гаразд – помчав далі. Тим часом виявилося, що в нашого друга Костика розтрощене коліно.

 

У медпункті більше години не могли вколоти знеболювальне та зробити рентген. Бо апарат чомусь ніяк не хотів працювати. А медичних рук просто не вистачало – бо на два з половиною лікарі було одночасно дві черепно-мозкові травми, три поламані руки, одна нога, чотири вивихи і підозра на апендицит.

 

Костик наш терпів і навіть намагався усміхатися. Ще дві години чекали на повернення  автомобілів «швидкої» з Яремчі. Туди Українська Страхова Компанія відвозить постраждалих.

 

І тут найцікавіше. Я не знаю, який відсоток з кожного скі-паса відраховують цій любій страховій компанії (з 8 ранку до 16.30 кататися на лещатах і підніматися не пішки, а підйомником, потягне на 300 з хвостиком гривень), але щось виплачувати постраждалим компанія не дуже пошпішає. «Компенсує» компанія тільки ліки, тобто про операцію чи інше лікування не йдеться. І, окрім заяви пацієнта, другий пункт угоди – медична довідка про відсутність алкоголю в крові. Але таких аналізів у тій клініці Яремчі, куди привозять постраждалого, немає і ніколи не було. І от представники компанії вдають, що лише від нас про це вперше почули.

                                            

 

Костика відправили потягом до Києва, тоді літаком у Дніпропетровськ, далі «швидкою» до Харкова. Там профільний інститут з головним лікарем уже чекали на парубка. Колінну чашечку зібрати не вдалося – тепер частково Костик має металеву ніжку. Буде рік ходити з милицею.

 

Але нам урочисто пообіцяв - на лижі повернеться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.