Берлусконі має ще порох у порохівницях,

10 лютого 2011, 17:53
Власник сторінки
Журналіст, кореспондент ТСН, 1+1, ведуча
0
5728

або як заробити, навіть, не маючи сексу з італійським прем»єр-міністром!

Сільвіо Берлусконі  уже 74 років, а він досі не сходить зі шпальт жовтої преси у всьому світі. Чи не щотижня знаходять нову коханку охочого до юних дівчат прем»єра.

 

Сусіди примушують виселити півтора десятка краль із елітного будинку на околиці Мілана, бо, бачте, таке товариство їм не до вподоби. Імідж фешенебельного району і багатих мешканців псують своїми розгульними вечірками…

 

Ми поселилися на тій-таки віа Олгентіна, що у всьому Інтернеті розрекламована, як найкрутіша вулиця Мілана. І що ж-))) Розпитуємо італійців, що мешкають у славнозвісному районі. Всі дивляться на фото, наче впізнають будиночки зі знімків, але достеменно не знають, де ж вони на цій вулиці ростуть. З одного кінця вулиці посилають в інший-)))але всі точно знають, що і справді дівчата тут мешкали, безсоромно поводилися. Мало хто, щоправда, балакає англійською в італійському товаристві, навіть в елітному районі. Тож довелося на пальцях пояснювати. І питання звучали на кшталт, Берлусконі? Бунга-бунга? Секс-скандал?

 

Сам італійський очільник мешкає за 30 кілометрів від Мілана у містечку  Аркоре. Як не дивно, але карабінери, що цілодобово стоять біля входу-в»їзду до Сільвіос Хаусу поводились мирно. Усміхалися. Пояснювали, мовляв, будинок знімайте, нас - ні.

 

Згадується відразу маєток Януковича у Нових Петрівцяв, котре за кілька кілометрів обходять місцеві мешканці, щоб до сусідів у гості піти – бо то, бачте, все приватна територія. А про те, що біля входу камеру на тринозі розставити - я вже мовчу. Обіцянки ж Президента хату показати із зафіксованим запрошенням – просто вже навіть обговорювати набридло -)))

 

Сусіди ж Берлусконі спокійнісінько їздять на велосипедах попід парканом вілли прем»єра, катають діточок своїх у візочках. Про вечірки у стилі бунга-бунга начуті переважно з преси. Галасу від особливого сусідства теж не було.

 

Не хочеться виправдовувати Берлусконі, але якось так само виходить. Все ж таки його нині у зв»язках з неповнолітніми звинувачують. І у корумпованості, і у тому, що до мафії стосунок має. Але навіть при тому, що він власник гігантської медіакорпорації в Італії, тобто практично керівник медіапростору, про походеньки міністра не пише хіба лінивий. Він телефонує у прямий ефір телекомпаній, щоб захистити якусь із своїх пасій. Проти нього порушують кримінальну справу – ну просто позаздрити демократичній Італії можна.

 

А дівчатам, що якось «засвітилися» у скандалі із Берлусконі, нині уже нема часу плакати. Вони рахують гонорари від інтерв»ю))) 18-річна танцівниця Рубі дає за 10 тисяч зелених, депутатка Ломбардії Ніколь із промовистим прізвищем Мінетті погодиться за 5.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.