Європі покажуть бізнес Януковича-молодшого

01 березня 2012, 18:48
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
2824

Центр бізнес-імперії Януковичів бізнес-центр "Столичний" вважають "неповторною красою". Цією красою заманюватимуть європейців у Донецьк на ЄВРО-2012.


Пам’ятаю, як минулого року розробляв тему бізнес-імперії Олександра Януковича. Він тоді вперше увірвався у сотню найбагатших українців за рейтингом Кореспондента.


Тоді звернув увагу, що компанії Януковича-бізнесмена «Менеджмент ассетс корпорейшн» та «Кепител билдинг корпорейшен» мають офіси за однією донецькою адресою – пр.-т Б.Хмельницького, 102.

Там же мають свої офіси і інші компанії та фірми, які належать до бізнес-імперії президентського сина.
Розташовані вони у бізнес-центрі «Столичний», який сам О.Янукович і зводив (не руками, звичайно, а гривнею).


Ось ця 17-поверхова будівля.

Центр бізнес-імперії Януковичів

Цю будівлю сьогодні я згадав, коли дивився промо-ролік Донецька, який підготували до ЄВРО-2012.
Бізнес-центр Януковичів можна побачити рівно на першій хвилині ролика.

Ось ця жовта будівля зліва і є центральним офісом бізнес-імперії Януковичів.


Можливо, хтось вважає, що ці кадри мають показати європейцям «неповторну красу» Донецька? Мені особисто так не здається. Чи може я один не розумію краси сучасної донецької архітектури?


Натомість головний син України перебуваючи десь у Європі може із задоволенням показати (якщо ролик потрапить на екрани західного ТБ): ось це – серце моєї бізнес-імперії, звідти я починав сходження.


Можливо це і не така пряма реклама, якою напічканий промо-ролік, але запитання все одно виникає… невже хтось готовий прогнутися навіть у таких деталях?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.