"Добрі справи" від Безславних виродків

20 березня 2012, 19:43
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1478

Те, що роблять ці судді, - це не тлумачення Конституції і законів на відповідність Конституції. Це гвалтування і Основного Закону, і українського законодавства.


Щороку Гільдія кіноакторів США визначає переможців премії за кращий акторський склад фільму. У 2009-му виграла картина за участю Бреда Пітта.

Я не знаю, чи є серед суддів Конституційного суду шанувальники таланту Пітта. Але 18 осіб у мантіях могли б посперечатися з Піттом: хто краще грає свої ролі. У фільмі Безславні виродки.

Те, що роблять ці судді, - це не тлумачення Конституції і законів на відповідність Конституції. Це гвалтування і Основного Закону, і українського законодавства.

У 2010-му вони "просто" вирвали цілі аркуші з Конституції та вклеїли старі-нові.

Потім дозволили перенести парламентські вибори.

Ще пізніше - дали право уряду регулювати соціальні виплати у відповідності з можливостями бюджету. Про власне утримання у відповідності з можливостями бюджету - промовчали.

І ось тепер чергове "неочікуване" рішення: відкоригували антикорупційний закон. Дозволили можновладцям ще рік не декларувати свої коштовні покупки.

Ну звичайно, навіщо українцям напередодні парламентських виборів знати, які кошти витрачають можливі обранці!

Але з таким підходом до боротьби з корупцією простіше було 53 депутатам-регіоналам або самому президенту попросити-зобов’язати "безславних виродків" розтлумачити: а що взагалі розуміється під словом «корупція». А в написаному рішенні "іменем України" визначити: корупція - це добрі справи!
А чому б ні? От що робить чиновник за хабар? Правильно: допомагає людині вирішити питання. Добру ж справу робить цей чиновник! А знайти під таке рішення суду конституційні та законодавчі норми сучасні юристи від влади зможуть. Впевнений!

І от що ми можемо від цього отримати.

У рейтингу "добрих справ" Україна буде на провідних ролях!

Тепер можновладці не будуть боятися говорити про свої «добрі справи». У деклараціях про доходи внесуть рядок: "надходження від добрих справ". І журналісти будуть робити рейтинги не головних корупціонерів, а людей, які найбільше зробили "добрих справ"!

Президент не буде уникати питань про "добрі справи".

- Пане Вікторе, а яку свою "добру справу" ви вважаєте найкращою, - запитає Мустафа Наєм на щоденній прес-конференції?

- Ну, тут треба вибрати. Або "покращення життя" моєї родини, або допомога державі в утриманні Межигір’я.

Генеральній прокуратурі та СБУ більше не треба буде робити уяву, що вони болряться з корупцією. Ба більше, вони зможуть відкрито допомагати чиновникам робити "добрі справи".

Суддю Зварича випустять на свободу. Засівати суди тепер буде доброю щотижневою традицією. Причому це робитимуть обов’язково з прямою трансляцією по Інтеру.

Бачити, як покращиться життя в Україні!

То чому чекати, пане президенте? Обіцяли ж ви "покращення життя вже сьогодні"! то ж не треба відкладати! Чекаємо на чергове звернення до Конституційного суду. Дайте цим "безславним виродкам" зіграти свою найкращу роль! А там, дивишся, і перший Оскар отримаємо…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.