Парламентське кнопкодавсто – це хвороба?

23 березня 2012, 14:30
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1418
Парламентське кнопкодавсто – це хвороба?

Регіоналка Бережна заразила рухівця Тарасюка!

Лише вчора ввечорі залишив допис про «голосування» регіоналки Ірини Бережної з Тбілісі. Не пройшло і доби, як з того ж Тбілісі почав голосувати і її «заклятий» опонент – рухівець Борис Тарасюк. Причому «здала» його Бережна.
О 12.19 на своїй сторінці регіоналка виклала фото з Тарасюком за підписом «Coffee Break с Borys Tarasiuk)».

Фейсбук-сторінка Ірини Бережної


У тому, що опозиціонер разом із представником «авторитарного режиму» проводять Coffee Break у Тбілісі нічого кримінального немає. Але у цей же час вони на пару «голосували» у Верховній Раді. В порушення Основного Закону - Конституції...
З Бережною все зрозуміло з мого вчорашнього допису. Тож сьогодні розберемося з Тарасюком.
На офіційному сайті Верховної Ради значиться, що сьогодні Борис Тарасюк знаходиться у відрядженні. Така інформація міститься у розділі письмової реєстрації депутатів.

"Письмово" Тарасюк у відряджені

Ані відрядження, ані форум у Тбілісі, ані кофі-брейк не завадили Тарасюку спочатку зареєструватися карткою у сесійній залі Верховної Ради...

"Картково" Тарасюк присутній у сесійній залі

...а потім 6 разів натиснути кнопку «за» під час голосування. Щоправда ще 10 голосувань Тарасюк пропустив, напевно, через політичну дискусію із опоненткою Бережною. Хоча яка ж вона йому опонентка. У питанні кнопкодавства та фальсифікації голосування у Верховній Раді вони, виявляється, однодумці.

"Голосування" Тарасюка з Тбілісі

Чи може це Бережна інфікувала Тарасюка хворобою «чєчєтовське кнопкодавство»? Тоді цікаво, яким способом ця хвороба передається від депутата депутату і як можна від неї убезпечитися? Якщо є якісь засоби контрацепції, то треба замовити на 450 осіб. Якщо цьому скликанню парламенту це не допоможе, то може врятуємо наступників?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Тарасюк,Бережная
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.