Президент у законі

30 березня 2012, 18:33
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1428
Президент у законі

Навіщо нам такі закони, через які можуть помирати прості люди?


У четвер і п’ятницю померли дві людини. У Донецьку – Оксана Макар, у Києві – невідомий широкому загалу літній чоловік.
З першого погляду ці смерті не мають жодного зв’язку. Але між ними простежуються аналогії.

Оксана Макар загинула через те, що троє молодиків побоялися, що дівчина заявить у міліцію про зґвалтування. Побоялися – і вирішили її спалити. Ще одна можлива причина смерті – невчасна якісна медична допомога.


До чоловіка – у центр столиці! – не встигла доїхати швидка! Не встигла, бо стояла у заторі через проїзд кортежу президента. Отже перша аналогія – невчасна медична допомога. Чоловік її взагалі не отримав…
А чому президенту завжди влаштовують «зелений коридор»? Бо Янукович боїться, що з ним щось трапиться! Ця фобія, напевно, залишилася з «ліхіх» 90-х. Віктор Федорович знає, хто входить (входив?) в його оточення. І знає, на що вони здатні. Ось і боїться…


Отже аналогії двох смертей маємо. А тепер давайте подивимося, де вбивці, і де президент…


Так, вина Януковича у загибелі чоловіка не така пряма, як у миколаївській трагедії. Більше того, перекривати шляхи для проїзду його кортежу – це норма закону «Про дорожній рух». Але навіщо нам такі закони, через які можуть помирати прості люди?

І ще. Звинувачені у вбивстві миколаївці зараз за гратами, бо їх погано «відмазували». Точніше їх намагалися "відмазати", але проти цього повстало суспільство.
«Відмазувати» президента взялися органи влади. Спочатку міністерство охорони здоров’я, а згодом і ДАІ поширили повідомлення у стилі: затори були природні, чоловік помер власною смертю. І жодного слова про кортеж і перекриття доріг! І жодної акції проти "відмазування" президента...


У своїх заявах органи влади описали дії своїх працівників майже похвилинно. Але якщо співставити дві версії, то можна побачити неузгодженість.


МОЗ: виклик поступив о 9.38. Чоловіку було зле.
ДАІ: даішник о 9.45 побачив машину, поспілкувався з водієм, виявив, що його пасажир не подає ознаки життя. І лише після цього викликав швидку.

А тепер про кортеж. Ані МОЗ, ані ДАІ, ані адміністрація президента так і не пояснили: а до чого ж тут взагалі президент зі своїм кортежем.


Усе просто. О 10-ій ранку в "Українському домі" розпочиналася наукова конференція Національного інституту стратегічних досліджень. І хоча у програмі заходу не значиться Янукович, його присутність видають фото та відео з офіційного сайту президента.

Програма конференції в "Українському домі"

Янукович в "Українському домі"

Початок конференції - о 10-ій. Рівно о 10-ій на місце смерті чоловіка прибула швидка (за інформацією МОЗ). Збіг? Чи закономірність, яка рано чи пізно мала відбутися?
І останнє.

Миколаївських уродів, сподіваюся, надовго ізолюють від суспільства. Від їхніх рук вже наврядчи хтось постраждає.

Чи є у когось впевненість, що так само ніхто більше не постражадає від перекриття доріг для проїзду Тіла №1?

Сюжет "5 каналу" на тему...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Янукович,кортеж
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.