Не всі депутати однакові! Одні голосують з Конституційного суду, інші – з Рима.

10 квітня 2012, 17:48
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1085

Різні депутати лише у тому, як вони фальсифікують голосування у Верховній Раді...

Суддів до суду?

Якби українські правоохоронці на ділі боролися із фальсифікаціями, то сьогодні вони б могли отримати цікаву ситуацію. У справі про фальсифікації голосування у Верховній Раді свідками могли б стати судді Конституційного суду.

Свідки у справі фальсифікацій у Раді

О 10.00 у Конституційному суді почали читати рішення щодо конституційного подання 51 депутата щодо подвійного балотування. Із авторів подання були присутні регіонали Владислав Забарський та Дмитро Шпенов.

Одночасно із цим ці двоє «зареєструвалися» у сесійній залі парламенту. Принаймні цю інформацію видає електрона система «Рада».


Коли ж у Конституційному суді ці ж двоє роздавали коментарі журналістам щодо прогнозованого рішення суду їхні картки голосували «за» у Раді.

Регіонали Забарський та Шпенов голосують язиком?

По суті судді Конституційного суду стали свідками порушення Основного закону, який вимагає особистого голосування депутатів у Раді. Але такого задоволення суддів позбавляють українські правоохоронці. Вони просто не звертають уваги на порушення у стінах парламенту.

Звична фальсифікація з Вічного міста


Не всі політики однакові! Найбільше у цьому намагалася переконати українців Юлія Тимошенко.
Поки лідерка «Батьківщини» за гратами її однопартійці продовжують підтверджувати гасло Юлі.
Регіонали «голосують» з Конституційного суду? А ми – ні. Ми «голосуємо» з Рима!

У столиці Італії сьогодні проходило засідання суду щодо екстрадиції Арсена Авакова. Напередодні голова фракції БЮТ-Батьківщина Андрій Кожем’якін повідомив, що «за дорученням політради партії» буде особисто присутній на суді «з метою оголошення звернення партії, фракції та листа, якого мені передала Юлія Тимошенко».

Кожем'якін у Римі

Гарна мета. Правда. От тільки чи можна робити гарні справи ціною порушення Конституції?

Паралельно зі своєю участю в засіданні італійського суду Кожем’якін «був присутній» і «голосував» у Верховній Раді. Знову ж таки, це показує електрона система «Рада».


Але чи таку різницю у діях влади і опозиції прагнуть побачити українці?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: кнопкодави,Кожем'якін,Забарський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.