Зайка-Калашніков та Флейта-Болдирєв. Хто кращий? (ВІДЕО)

12 квітня 2012, 15:01
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1168

У своєму ставленні до журналістів окремі регіонали змагаються між собою. То хто переможе: "Зайка" чи "Флейта"?

Пам’ятаєте такого собі депутата-регіонала Олега Калашнікова? Це той, що у 2006-му відбирав касету у знімальної групи СТБ. Парламентські кореспонденти запам’ятали його за крилатим висловлюванням: «зайка, забудь эту тему»!
Після інциденту з журналістами «Зайка» не потрапив у виборчий список Партії регіонів на виборах 2007-го.
Його долю має повторити Юрій Болдирєв. В одному зі своїх попередніх записів я вже писав, як він прагне «загнобити» 5 канал.
Цієї середи ці висловлювання стали предметом розгляду парламентського комітету з питань свободи слова. Після яскравого виступу Болдирєва за ним має закріпитися слово «флейта». От вважає цей регіонал, що у 2004-му «5 канал» використовував звуки цього музикального інструменту, щоб бомбувати глядачів. Ба більше, ці звуки можуть погано вплинути на свідомість глядачів. Не знаю, чи довго сам Болдирєв слухав звуки флейти, але судячи з усього на нього вона подіяла.
На цьому свій допис закінчую. Пропоную усім подивитися відео виступу регіонала і самім скласти враження про адекватність такого народного обранця…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: 5 канал,Болдирєв,Цеголко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.