Берлусконі мені досі мстить ))))

13 квітня 2012, 11:22
Власник сторінки
Журналіст, кореспондент ТСН, 1+1, ведуча
0
2643
Берлусконі мені досі мстить ))))

В пошуках коханок запального італійця…

Більше року тому літала я у Мілан шукати неповнолітніх коханок прем»єра Берлусконі. Йому тоді було 74, а скандал розгорівся з приводу зв»язку із неповнолітніми дівчатами.

 

http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/solka2/a32411

 

З коханками я тоді не поспілкувалася – вони виступають по ТВ тільки за гроші.

Зате тепер мене наздогнав подарунок від італійської поліції. Два штрафи. В один день з різницею у кілька годин я перетнула якусь автобусну лінію))))). Кожен потягнув на 112 євро з  центами. Їздила я тоді на орендованому авто…і от через рік вони мене таки віднайшли.

 

Що найсмініше. Сплатити доведеться. Інакше ж візи мені точно у шенгенську зону не бачити. Хоча, і нині зазвичай із страшними приниженнями її доводиться отримувати. І, до речі, саме від італійського посольства мала честь отримати відмову у паспорті. Тоді, мене цілком офіційно та з усіма почестями Соні Пікчерс запрошувала на прем»єру стрічки «Ангели і Демони».А у паспорті поставили штамп - відмовити!!!! Це була для мене трагедія, ще й безпідставна.

 

Тож штраф сплачу. Бо не хочу жодного приводу для відмов давати. Прикро тільки те, що тоді я, навіть, не підозрювала, що щось порушую… І ці два листи стали повним сюрпризом. Великоднім. ))))

З наступаючим вас святом!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.