Янукович вже забув про реформи

24 квітня 2012, 14:10
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1336
Янукович вже забув про реформи

На відкритті засідання Комітету з економічних реформ президент жодного разу не згадав про реформи

На відкриті сьогоднішнього засідання Комітету з економічних реформ Віктор Янукович жодного разу не використав слово «реформа». Хоча ні, одного разу це слово він згадав… на самому кінці виступу: «Про це та інші питання я хотів би сьогодні поговорити на нашому черговому засіданні Комітету з економічних реформ».
Ось і все.
Так, він говорив про модернізацію, сучасне виробництво, продуктивну працю, справедливу зарплату бла-бла-бла. Але писаки речей президента вирішили вже не вкладати в уста Януковича слово «реформа». І це дуже показово.
Бо в цьому Янукович повторює долю своїх «папєрєдніков».
Пам’ятаєте, як новообраний президент Віктор Ющенко любив говорити про Майдан та ідеали Майдану? У перший рік свого президентства. Але 2005-ий минув і слово «Майдан» майже зникло зі словарного запасу Ющенка. Людям просто набридлі слова, які не підкріплені діями. І як наслідок: українцям набрид помаранчевий президент.
Так само і зараз з Януковичем і його «реформами».
Які там реформи біло-блакитна влада провела?
Судову? Результат відомий…
Пенсійну? Недореформували…
Податкову? Вже переформовують…
Конституційну? Ну-ну, подяка суддям-реформаторам…
Адміністративну? Теж майже не видно…
І от яку проголошену реформу не візьми – хвалитися немає чим. От і забувають потроху на Банковій про президента-реформатора. На його місце прийшов «соціально справедливий президент».
Сьогодні про підвищення соціальних стандартів на комітеті реформ Янукович говорив у своєму першому реченні…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Янукович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.