Квитки на ЄВРО. Бери – не хочу!

25 травня 2012, 18:30
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
2879
Квитки на ЄВРО. Бери – не хочу!

Квитки на матчі в Україні досі залишилися у продажу...

Пам’ятаю, який рік тому був ажіотаж на квитки. Яка радість була у тих, хто виграв у лотерею хоча б 2 квитки. Хай навіть і не на матч збірної України…
А який розпач був у тих, хто нічого не виграв. ЄВРО - в Україні, а в мене квитків немає! – не міг збагнути мій знайомий з 15-20 річним стажем вболівання.
Пройшов рік. І квитки з’явилися! Бери – не хочу! Одразу кілька друзів пропонували піти з ними на матчі збірної: обирай у Києві, Львові, Донецьку, Харкові, будь який матч!
Одному перепало квитків на 33 тисячі гривень!
Залишилося 2 тижні до ЄВРО, а квитки досі є!

Сьогодні зайшов на портал УЄФА з продажу квитків: 9 матчів на вибір. Але ось яка деталь: з цих матчів лише один – у Польщі, 8 –в Україні. Що це, як не підтвердження: європейські вболівальники меншою мірою хочуть їхати в Україну, аніж у Польщу?

До речі це спростовує заяви Януковича і Азарова про те, що усі квитки вже продали і усі хочуть приїхати в гості в Україну...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Евро-2012,билеты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.