ЄВРО. Київ. День третій. А шведів точно розбили під Полтавою?) (фото+відео)

11 червня 2012, 12:25
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
2011
ЄВРО. Київ. День третій. А шведів точно розбили під Полтавою?) (фото+відео)

EURO. Connecting people)

А шведів точно розбили під Полтавою? Ні, я знаю, що розбили. Знаю, на чиєму боці тоді були українці. Але вчора цим питанням я задався, коли побачив натовпи шведів у Києві. Так, вони були і раніше, але напередодні матчу їх стало просто море. Усіх не змогла вмістити навіть фан-зона. Біло-жовті з півночі Європи окупували і бари навколо Хрещатика. Хоча вже за традицією веселише проводили час у шведському куточку)


А далі - пішла підготовка вже до матчу з Україною. Якось так вони співатимуть і на Олімпійському:

Пам'ятаю, як критикував один з офіційних промо-роликів України до ЄВРО-2012. Той, що перші 1,5 хвилини демонстрував іноземцям українські церкви. Я не сперечаюся, що це наш духовний скарб. Але вболівальники, які приїхали на чемпіонат, цікавляться дещо іншим. На першому місці, бесперечно, футбол. А от на другому - дешеве пиво)

Але ми продовжуємо дивувати іноземців своїми творіннями. У шведському куточку між матчами виводять на екран УТ-1. Виглядає кумедно...

Ще враження від учорашнього дня. У фан-зоні працювали польські поліцейські зі своїми українськими колегами. Іноземці, чомусь, зверталися саме до поляків. І хоча наші також цього дня були привітні, але більшою популярністю користувалися саме "гостьові" правоохоронці. Для фото з ними майже черга збиралася.

Взагалі, у багатьох відвідувачів фан-зони на згадку про європейське футбольні свято залишаться фото з іноземцями. "Вони такі смішні", - ділилася своїми враженнями про шведів молода дружина мого друга, яка жодного разу не була закордоном. ЄВРО дає шанс і побачити європейців і познайомитися, та й себе показати)

До речі, це для тих, хто вважає, що європейці приїхали в україну по наших дівчат: у тих же шведів дівчата не менш привабливі) Нещодавно якийсь рейтинг бачив, за яким киянок визнали найкрасивішими у світі. А от на другому місці виявилися дівчата зі Стокгольму. Так, їхні білявки можуть на рівному конкурувати з нашими)

І на останок. Один з атракціонів у фан-зоні пропонує кожному покричати за свою країну. Чим сильніше людина кричить - тим більше залікових балів отримає країна. Так от україна - на першому місці! Ех, якби ж це ще допомогло на футбольному полі!

Єдине, що дивує у цьому рейтингу європейських крикунів, так це позиція шведів. У київській фан-зоні їх значно більше за тих же росіян та поляків. Може бояться вступати у бій раніше запланованого? Як у полтавській битві)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Євро-2012,фан-зона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.