ЄВРО. Київ. День п'ятий. Хто з них "наші"! (фото+відео)

13 червня 2012, 15:52
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
2572
ЄВРО. Київ. День п ятий. Хто з них  наші ! (фото+відео)

EURO. Connecting people) Навіть росіян з поляками. Принаймні у Києві

Перемога України об'єднала усю країну. Шеву вітали у Донецьку, П'ятова - у Києві)

Але вже наступний день ЄВРО - п'ятий - знову розвів українців по різні сторони зеленого поля. У той час як польські ЗМІ та навіть їхній прем'єр закликали до бою, україні визначалися: на чиєму боці ми? 

- Як можна вболівати за Росію? - обурювався учора мій патріотичний знайомий.

- Як ви могли вболівати за Польщу? - вже сьогодні з Москви писав колишній оператор 5-го. 

Я особисто був на стороні Польщі. І не лише через політичні моменти. Як вболівальник України я хочу, щоб у разі виходу з групи нам потрапляли слабкіші команди. Тож Росії, так само як і  італії з Іспанією, німцями та голандцями я бажаю не вийти до плей-офф)

Але найбільше учора я хвилювався за інше: хоч би Варшавська битва не відбулася на Хрещатику. Хоча правоохоронці і звітують, що затримали 13 українців, які намагалися влаштувати бійку з росіянами, до справжньої війни у нас не дійшло. Ба більше, напередодні матчу росіяни та поляки дуже тепло проводили час. Хоча і згадували про бій. Футбольний і на полі.

Поляк вгадує результат битви

Українці у своїй підтримці збірних двох сусідних країн розділилися. І треба визнати: на Хрещатику підтримка Росії була більшою за Польщу. Проте і свою країну українці згадували скандуванням)

Поляки та росіяни учора були не єдині гості у київській фан-зоні. Вдалося помітити яскравих чехів, греків, німців, білорусів...

І до речі. У наступному турі у цій групі я буду вболівати за Грецію. Не тому, що проти росіян. У мене один з найліпших друзів зі школи - грек. Діоніс Папааврамідіс. Нехай порадіє. Хоч трохи від кризи зможуть відволіктися)

Попереднього разу я писав про "доброзичливих" людей з шоломами з київської фан-зони. Ті, що разганяють українців з центра міста після перемоги нашої збірної. Їхнє керівництво розповідало, як багато вони вчили англійську напередодні ЄВРО. Щоб мати змогу спілкуватися з іноземцями. Хтоб їх ще навчив посміхатися гостям та українцям? От хоч би так: 

І на останок: шведам знову подобається у Києві) Вони вже намагаються не згадувати матч з україною, хоча їм і привезли свіжу пресу зі Швеції.

Великим попитом цей примірник не користувався. Гадаю, більшість газет розібрали українці. Принамйні я собі один взяв)

А шведи вже готуються до зустрічі з ангійцями. Хто має квитки на матч у п'ятницю (як я) і має симпатії до їхніх хлопців або дівчат (я - у другій категорії:), пропоную вже вивчати їхні гасла)

І вже на самий кінець) Хто думає, що шведи п'ють багато пива, то я з вами готовий посперечатися. От чомусь вважаю, що і в цьому змаганні вони нам програють)







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.